Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
A jak to argumentujesz? Bo ja bym wolała znów tego w siebie nie wpychać, tym bardziej, ze mam glukometr i mogę im dostarczyć wyniki po 1h i po 2h bez najmniejszego problemu.Tak to ja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak to argumentujesz? Bo ja bym wolała znów tego w siebie nie wpychać, tym bardziej, ze mam glukometr i mogę im dostarczyć wyniki po 1h i po 2h bez najmniejszego problemu.Tak to ja![]()
Dziewczyny, czy Was tez tak męczą zwykle czynności? Ja wychodzę spod prysznica tak zmęczona myciem włosów, ze muszę 15min odpocząćmoje mieszkanie jest na piętrze, jak wejdę po schodach to musze oddech łapać. Meczy mnie gotowanie obiadu a raczej stanie przy kuchni. nie wiem czy zrzucac to na obecny stan czy coś jest ze mną nie tak i przesadzam..
Ja dzisiaj zasypiałam rozmawiając przez telefonDziewczyny, czy Was tez tak męczą zwykle czynności? Ja wychodzę spod prysznica tak zmęczona myciem włosów, ze muszę 15min odpocząćmoje mieszkanie jest na piętrze, jak wejdę po schodach to musze oddech łapać. Meczy mnie gotowanie obiadu a raczej stanie przy kuchni. nie wiem czy zrzucac to na obecny stan czy coś jest ze mną nie tak i przesadzam..
Jeśli glukoze naczczo będziesz miała w normie to dopiero w drugiej połowie ciąży krzywa. Co do samego badania to każda kobieta ma inaczej i nie ma co się zle nastawiać. Ja tez się naczytałam, bałam a poszłam, wypiłam to szybko (kupiłam glukoze cytrynowa i była pycha jak słodka lemoniada), czułam się po tym dobrze. Jedyne co to mnie stresowało kłucie 3x No i doopa bolała od siedzeniaHeh.
Nigdy w życiu nie robiłam krzywej.
Zastanawiałam się, czy to wątpliwej przyjemności badanie czeka mnie już teraz.
Nie tak najgorzej jeszcze ze mną i moją pamięciąPowiedz coś więcej, czemu tak i czy coś w zamian?
mam dużo białego.Mnie to czeka w środę. Umówiłam się na 8:00 wiec odrobine wcześniej, ale tez nie wiem jak tam wytrzymamTeż chodzę do lux medu, dzisiaj będziesz miała wyniki, czy dłużej się czeka?
Omg, ale mnie dzisiaj mdli, za chwile chyba puszczę pawia!
Pytanko dziewczyny, czy Wy też macie tak dużo śluzu? Jest on biały lub przezroczysty, bezwonny, mam go od 3 dni znacznie więcej i się zastanawiam czy to normalne.![]()
śliczny kropekMamy ładnego kropka. Dziś zrobiona cytologia - jeśli będę lekko plamić to mam się nie przestraszyć.
Kolejna wizyta 18 kwietnia i wtedy też panel badań i założona karta ciąży.
Od dziś też L4 ze względu macicę - jakieś nieładne naczynko mam bardzo blisko blizny i trzeba to kontrolować.
Nie ma tragedii, robiłam dwa razy, ze smakową glukozą i ze zwykłą: ze zwykłą chyba lepiej mi poszło. One smakują jak lukier z pączkaHeh.
Nigdy w życiu nie robiłam krzywej.
Zastanawiałam się, czy to wątpliwej przyjemności badanie czeka mnie już teraz.
bardzo Ci dziękuje, że to napisałaś! Ja myślałam, że tylko ja tak mam przez to, że jestem gruba i mam już 35 lat.Dziewczyny, czy Was tez tak męczą zwykle czynności? Ja wychodzę spod prysznica tak zmęczona myciem włosów, ze muszę 15min odpocząćmoje mieszkanie jest na piętrze, jak wejdę po schodach to musze oddech łapać. Meczy mnie gotowanie obiadu a raczej stanie przy kuchni. nie wiem czy zrzucac to na obecny stan czy coś jest ze mną nie tak i przesadzam..
Fajnie, ze dobrze to znosisz, ja miałam już jakieś 4-5 razy w życiu i za każdym razem czuje się koszmarnie, jakbym zjadła trzypiętrowy tort czekoladowy i nic do końca dnia nie jestem w stanie zrobić. Uczucie ciężkości towarzyszy mi nadal następnego dnia. Ledwo jestem w stanie doczłapać się po tym do samochoduNie ma tragedii, robiłam dwa razy, ze smakową glukozą i ze zwykłą: ze zwykłą chyba lepiej mi poszło. One smakują jak lukier z pączka![]()