123…4
Fanka BB :)
Już zamawiam HahaTaak, oni teraz mają super to kolekcję dla noworodków![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już zamawiam HahaTaak, oni teraz mają super to kolekcję dla noworodków![]()
Nam to bez różnicy, najważniejsze żeby wszystko było okA macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczyncemamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka
![]()
Wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe, ale jeśli ten warunek zostanie spełniony to marzę o drugiej dziewczynceA macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczyncemamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka
![]()
Zawsze marzyłam o córceA macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczyncemamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka
![]()
Trzymam kciuki i z całego serca wierzę, że jest dobrzeCześć dziewczyny, póki co jeszcze się tutaj mało udzielam, bo u mnie bardzo słaby początekNie wiem co z tego będzie, ale proszę trzymajcie kciuki za Nas
ja trzymam za was wszystkie bardzo mocno
Straszne zawirowanie i bardzo się boje co z tego będzie. Beta wyglądała tak :
23.02 - 17
25.02 - 36,21( przyrost 118%)
27.02 - 52,52 ( przyrost tylko 39,7%)
01.02 - 78,94 ( przyrost 64% granica normy)
03.03 - 219,9 (przyrost 170%)
Mam taki mętlik w głowie, ze nie wiem co myśleć.
Proga badałam 23.02 był 60
W poniedziałek 27.02 był 56
Trzymam kciukiCześć dziewczyny, póki co jeszcze się tutaj mało udzielam, bo u mnie bardzo słaby początekNie wiem co z tego będzie, ale proszę trzymajcie kciuki za Nas
ja trzymam za was wszystkie bardzo mocno
Straszne zawirowanie i bardzo się boje co z tego będzie. Beta wyglądała tak :
23.02 - 17
25.02 - 36,21( przyrost 118%)
27.02 - 52,52 ( przyrost tylko 39,7%)
01.02 - 78,94 ( przyrost 64% granica normy)
03.03 - 219,9 (przyrost 170%)
Mam taki mętlik w głowie, ze nie wiem co myśleć.
Proga badałam 23.02 był 60
W poniedziałek 27.02 był 56
W szpitalu ( leżałam 2 dni z powodu bólu jajnika i tego niskiego przyrostu bety) polecili mi za 2 tygodnie. Ale ja chce zaraz jakoś na początku tygodnia, dziś nie udało mi się dodzwonić do ginekologaTrzymam kciuki i z całego serca wierzę, że jest dobrzena kiedy umówiłaś wizytę?
Obyś miała racjeTrzymam kciukii wierzę, że w listopadzie wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami
Będziesz jeszcze powtarzała betę?