123…4
Fanka BB :)
Kalafior w jajku i bułce tartejza mną dziś brokuł chodzi też. Co to za pyszności kalafior w bułce ? Ja muszę się obejść kukurydza z masełkiem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kalafior w jajku i bułce tartejza mną dziś brokuł chodzi też. Co to za pyszności kalafior w bułce ? Ja muszę się obejść kukurydza z masełkiem![]()
Na taką wiadomość czekałyśmy! Cześć maluchuDziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce!plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
Ty nawet nie wiesz, ile razy odświeżałam forumDziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce!plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
Tak jest !! Wiedziałam ! Uff odetchnęłam z ulga. Który tydzień ?Dziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce!plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
6+3, co do dniaTak jest !! Wiedziałam ! Uff odetchnęłam z ulga. Który tydzień ?
Te pół z papryczkami to pewnie dla męża?Także ten …![]()
Super.Dziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce!plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
CUDOWNIE ! Plamieniami masz się nie przejmować rozumiem, ale coś na nie dali ? Jakiś dupek coś ? Czy nic ?6+3, co do dniatermin na 18.11 - wszystko tak jak wyliczyłam
![]()