• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
To prawda,ja się śmieję że starość robi swoje...nie pamięta abym tak panikowała przy poprzednich ciążach 🤣🫣
Bo to się chyba wypiera z pamięci. Ja tez już zapomniałam jak to było a można powiedzieć ze jestem swieżak bo mały roku nie ma 🙈 a jeszcze moje dziecko było leniwe w brzuchu i mnie nie raz straszyło , dlatego wiem ze teraz lżej nie będzie. Te zmartwienia już zostaną

Uff czyli nie jestem jeszcze sama z tą niewiadomą co dalej 😏😏😏
Jedziemy razem na tej taczce 😄 kiedy masz wizytę?

Dziewczyny, jeśli chcecie mieć dział zamknięty - proszę niech jedna z was do mnie napisze.
ciaza_lozko1.jpg

Bo to się chyba wypiera z pamięci. Ja tez już zapomniałam jak to było a można powiedzieć ze jestem swieżak bo mały roku nie ma 🙈 a jeszcze moje dziecko było leniwe w brzuchu i mnie nie raz straszyło , dlatego wiem ze teraz lżej nie będzie. Te zmartwienia już zostaną

Jedziemy razem na tej taczce 😄 kiedy masz wizytę?

Pewnie masz rację,moja ostatnia ciąża była 13 lat temu 🫣
Osobiście czuję też,że jestem bardziej świadoma niż wtedy,może a raczej pewne jest to ,że moja panika wynika też z tego,więcej analizuje i tworzę scenariusze🤦

Z innych tematów moja młodzież osobista cała noc nad miskami...jelitowka jak nic🤮🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry