Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Możesz spróbować, bo tak mi wczoraj lekarz powiedział, i że jakby mi się nie udało, to mi wystawi skierowanie na NFZ.Jak to ? To już nie można się zapisać ?
Super ze Ci się udałoMożesz spróbować, bo tak mi wczoraj lekarz powiedział, i że jakby mi się nie udało, to mi wystawi skierowanie na NFZ.
Na szczęście mam już termin.
Podam Ci na priv telefon, oki?
Juanama Diamond ze złotym dołem, jestem zakochana w nim od pierwszego widzeniaJa nawet jeszcze nie myślałam o wózku, foteliku itd.
Macie jakieś modele upatrzone?
O matko, będziemy mieć ten sam wózek i fotelik, wyczuwam podobne gusta!Kiedyś jeszcze długo długo przed ciąża zobaczyłam jeden wózek i przepadałam.
Junama Diamond czarno złoty
A co do fotelika to chyba postawie na cybexa z podstawa obrotowa
2400 złjaki jest koszt takiego badania ?
I dobrze ze tak wcześnie, nie bedziesz się stresować cały dzieńDzień Dobry
Chyba ja na pierwszy ogień 8:45 nogi mi się uginają. ..
Za wszystkie trzymam kciuki![]()
Będę odświeżać jak szalona, musi być dobrze po prostu musiNo u mnie z tą szyjką to nie tak prosto bo ona jest zawsze "delikatnie otwarta" przez zepsuty zabieg.
Jutro na 12:20 ale napewno będzie spore opóźnienie i wcześniej niż o 13 znając życie nie wejdę.
Spoko ja wczoraj liczyłam na palcach ile to jest 21-3wybaczcie mimózg mi się chyba już rozpada