Olivv
Aktywna w BB
Nie wydaje mi się żeby krwiak mógł stworzyć aż takie duże, okresowe skrzepy bo chyba by musiał być wielki...
Brak akcji serca,dostałam skierowanie do szpitala![]()
Dziewczyny bardzo mi przykro przez co przychodzicie teraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wydaje mi się żeby krwiak mógł stworzyć aż takie duże, okresowe skrzepy bo chyba by musiał być wielki...
Brak akcji serca,dostałam skierowanie do szpitala![]()
Ech. Nie wiem co nawet mam napisaćBez sensu- mieszkam w mieście w którym zepsuli mi zabieg łyżeczkowania i przez nich mam uszkodzoną szyjkę i macicę- oni odrazu bez USG by mnie wzięli na zabieg. O 12 mam wizytę u mojej dr więc 3h nic nie zmieni. Progesteron mam, nic więcej itak mi nie dadzą w szpitalu a przy ich sprzęcie to nawet pęcherzyka by nie znaleźli a raczej go jeszcze nie poroniłam. Tam to jedyne co to mogą mnie zabić, już jedną sepsę mi wywołali.
Do mojego lekarza pisałam ale nie odpisuje póki co.To samo chciałam napisać, albo może do swojego lekarza ale opisać wcześniej sytuacje i przyjmie Cię wcześniej poza kolejka ?
Rozumiem. Jeszcze trochę..Do mojego lekarza pisałam ale nie odpisuje póki co.
O matko....bardzo mi przykro. Ale może jeszcze warto skonsultować to z kimś innym? Może owulacja się przesunęła i po prostu ciąża jest młodsza?Brak akcji serca,dostałam skierowanie do szpitala![]()
Mam nadzieję, że jednak opinia innego lekarza da nadziejęUmówiłam się na konsultację do innego lekarza na jutro ,ale nie robię sobie nadzieji.
W opisie mam pęcherzyk ciążowy z rozdętym pęcherzykiem żółtkowym,bez prawidłowego echa zarodka.
Żadnych pomiarów nic.
Dobrze zrobiłaś, trzeba mieć jednak pewność, ja wiem, ze ciężko w tej sytuacji wierzyć ale już różne rzeczy się słyszało i czytało tutaj.Umówiłam się na konsultację do innego lekarza na jutro ,ale nie robię sobie nadzieji.
W opisie mam pęcherzyk ciążowy z rozdętym pęcherzykiem żółtkowym,bez prawidłowego echa zarodka.
Żadnych pomiarów nic.
ja też wczoraj na to trafiłam i odrazu miałam takie czarne myśliDziewczyny strzelcie mi w łebtrafiłam na forum na wątek o poronieniu zatrzymanym i tak się zeschizowalam, ze rycze od 15 min i nie mogę przestać
![]()