solo
Zaciekawiona BB
oznacza że kiedyś miałaś, jakby IgM było dodatnie to oznaczałoby że jesteś teraz chora lub niedawno przeszlaś.Rozumiecie coś z tego ? Przebyłam różyczkę albo jestem w trakcie jej trwania ?
Jeszcze by mi tego brakowało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oznacza że kiedyś miałaś, jakby IgM było dodatnie to oznaczałoby że jesteś teraz chora lub niedawno przeszlaś.Rozumiecie coś z tego ? Przebyłam różyczkę albo jestem w trakcie jej trwania ?
NFZ co 4 tygodnie, prywatnie mam teraz wizytę za 2 tygodnie ale to ze względu na dwa pęcherzyki, chcemy kontrolować jak się to rozwinie. Gdyby nie to, to prywatnie również co 3/4 tygodnie wizyta22 listopada
a powiedzcie jeszcze co ile macie wizyty? moja ginekolog powiedziała, że jeśli dalej wszystko będzie ok to będziemy się spotykać co 4 tygodnie a wyniki badań mam jej wysyłać smsem.
US raczej wyłapie te rozbieżności, lepiej zrobić korektęHejka
Ja dzisiaj miałam dowieźć mocz na badania , do jednego labu nie zdążyłam bo był do 8.30 pojechałam do miasta , ale jak zobaczyłam ile ludzi to stwierdziłam ze pierdole to i nie oddałampojadę jutro najwyżej a co !
Jeszcze dzisiaj w pracy byl ostatni dzień na złożenie oświadczenia majątkowego , ale jak na złość księgowa męża nie rozliczyła mu pita wiec musiałam podać kwotę dochodu +-mam nadzieje ze takich szarych myszek jak my nie będą intensywnie sprawdzac i nie będzie żadnych konsekwencji z tego .
Po siedziałam, sobie w pracy chwilkę , pogadałam , pośmialiśmy się , wracając wstąpiłam do naszego już na wykończeniu domku , zostawiłam auto i poszłam na spacerek nad jeziorkoa i zjadłam Paczka z jagodami
Odkurzylam podłogi i teraz leżę i myśle co zrobić na obiadek![]()
No a nie byłaś szczepiona?Rozumiecie coś z tego ? Przebyłam różyczkę albo jestem w trakcie jej trwania ?
Zostawiam to już tak jak jestUS raczej wyłapie te rozbieżności, lepiej zrobić korektę
A No byłamNo a nie byłaś szczepiona?![]()
Tyle ile ja mam doświadczenia z oświadczeniami to wiem że jest taki moment, po przekazaniu ich do urzędu skarbowego, że oni sobie sprawdzają kwoty z oświadczeń i kwoty z pitówZostawiam to już tak jak jestnie będę się bawić w korekty bo muszę na nowo wszystko pisać …
A No byłamjuż wszystko wiem
![]()
W sumie ja pracuje w USTyle ile ja mam doświadczenia z oświadczeniami to wiem że jest taki moment, po przekazaniu ich do urzędu skarbowego, że oni sobie sprawdzają kwoty z oświadczeń i kwoty z pitów![]()
Tyle ile ja mam doświadczenia z oświadczeniami to wiem że jest taki moment, po przekazaniu ich do urzędu skarbowego, że oni sobie sprawdzają kwoty z oświadczeń i kwoty z pitów![]()
Daj znać Kochana! Ja dzisiaj 8+5 do wizyty 2 tygodnieJa mam dziś wizytę laski, ale dopiero na 20:10! Dzisiaj 8+6, dam znać po![]()
właśnie co do ciążowych rzeczy to jak to jest ? w sensie skąd mam wiedzieć jakie rozmiary kupować np jeansówA jeszcze padło pytanie czy kupujemy coś dla siebie, ja kupuję ale takie uniwersalne i na ciążę i na jej brak - legginsy (nie ciążowe ale z wysokim stanem), szlafroki, koszule do spania itdjak się nie przydadzą w ciąży to się przydadzą tak po prostu na codzień
![]()