Kasiek88
Fanka BB :)
UsgAle mowimy o badaniu usg czy tym z krwi matki badanie wolnego plodowego dna? (Z tego co sluszalam na te drugie nie ma refundacji) czy sie myle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
UsgAle mowimy o badaniu usg czy tym z krwi matki badanie wolnego plodowego dna? (Z tego co sluszalam na te drugie nie ma refundacji) czy sie myle?
Strasznie mi przykroDziewczyny moje najgorsze obawy się sprawdziły. Serduszko przestało bić 6+6…
Moje aktualnie pękło, nic więcej nie jestem powiedzieć…
23,7 mm, No mniejszy ten dzidziok mój. Ale niby wszystko w porządku i nie jest za mały.A Twój człowiek ile miał ostatnio? Córka była nawet kilka mm dłuższa. Mam USG dokładnie z tego samego dnia![]()
powiększająca się macica ciśnie na pęcherzCzemu może być spowodowane takie uczucie jak przy zapaleniu pęcherza. Ciągle mam wrażenie ucisku na pęcherz. Pije sok żurawinowy, zażywam żuravit i nic nie poprawia się. Więc myślę że to nie o to chodzi.
A to podobnie. Bo Ty byłaś kilka dni wcześniej23,7 mm, No mniejszy ten dzidziok mój. Ale niby wszystko w porządku i nie jest za mały.
A robiłaś badania moczu ?Czemu może być spowodowane takie uczucie jak przy zapaleniu pęcherza. Ciągle mam wrażenie ucisku na pęcherz. Pije sok żurawinowy, zażywam żuravit i nic nie poprawia się. Więc myślę że to nie o to chodzi.
Rozgość się na dłużejCześćnieśmiało się z Wami witam i mam nadzieję że dostanę na dłużej. Dziś według om 6t1d , termin wstępnie na 26.11 . Mam na imię Sylwia , jestem z Wami na forum od dawna ale nie udzielam się zbyt intensywanie
ponad rok temu po długich staraniach zaszłam z ciążę ale w 7tyg ja poroniłam, w tej ciazy wyniki też nie zachwycają ale tym razem liczę na to że się uda a z Wami będzie mi raźniej to wszystko przechodzić