Hope99
Fanka BB :)
Tak jak zawsze- brązowe. Ale ostatnio serce biło nie do końca prawidłowo- za wolno.Ale ostatnio lekarka mówiła, że jest krwiak, więc oby to on się spokojnie opróżniał, bez wpływu na ciążę. Jakiego koloru te plamienia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jak zawsze- brązowe. Ale ostatnio serce biło nie do końca prawidłowo- za wolno.Ale ostatnio lekarka mówiła, że jest krwiak, więc oby to on się spokojnie opróżniał, bez wpływu na ciążę. Jakiego koloru te plamienia?
A czy jesteś pewna daty owulacji?Dziewczyny ja po pierwszej wizycie! Tak naprawdę nie wiem co myśleć, serduszko jest, bije, z USG 6+4, z okresu 7+3 więc martwi mnie ta rozbieżność.... Dodatkowo dostałam skierowanie NFZ na badania prenatalne a mam dopiero 27, z powodu chorób, naprawdę myślałam że dają dopiero po 35 roku, ale chciałam do innego miejsca i mam dylemat. Jeszcze mam dylemat co do prowadzenia ciąży, bo do niej poszłam prywatnie na samo potwierdzenie, a chciałam prowadzić u lekarza oddalonego o 80 km ode mnie z super prywatnym szpitalem, jednak okazało się że pani jest naprawdę kompetentna i dała mi to skierowanie, nie wiem czy nie zostać tutaj tylko wtedy musiałabym rodzić w tym szpitalu dziadowskim niedaleko mnie, eh. Mam dylemat straszny.
Co do rozbieżności- jeśli nie masz pewności kiedy była owulacja to może być taka różnica kilku dni.Dziewczyny ja po pierwszej wizycie! Tak naprawdę nie wiem co myśleć, serduszko jest, bije, z USG 6+4, z okresu 7+3 więc martwi mnie ta rozbieżność.... Dodatkowo dostałam skierowanie NFZ na badania prenatalne a mam dopiero 27, z powodu chorób, naprawdę myślałam że dają dopiero po 35 roku, ale chciałam do innego miejsca i mam dylemat. Jeszcze mam dylemat co do prowadzenia ciąży, bo do niej poszłam prywatnie na samo potwierdzenie, a chciałam prowadzić u lekarza oddalonego o 80 km ode mnie z super prywatnym szpitalem, jednak okazało się że pani jest naprawdę kompetentna i dała mi to skierowanie, nie wiem czy nie zostać tutaj tylko wtedy musiałabym rodzić w tym szpitalu dziadowskim niedaleko mnie, eh. Mam dylemat straszny.
Ja wizytę mam jutro i jestem pewna rozbieżności, jaka wychodzi z wyliczeń standardowego kalkulatora, bo ja owulacji nie miałam książkowo w 14 dc a w 17 dcDziewczyny ja po pierwszej wizycie! Tak naprawdę nie wiem co myśleć, serduszko jest, bije, z USG 6+4, z okresu 7+3 więc martwi mnie ta rozbieżność.... Dodatkowo dostałam skierowanie NFZ na badania prenatalne a mam dopiero 27, z powodu chorób, naprawdę myślałam że dają dopiero po 35 roku, ale chciałam do innego miejsca i mam dylemat. Jeszcze mam dylemat co do prowadzenia ciąży, bo do niej poszłam prywatnie na samo potwierdzenie, a chciałam prowadzić u lekarza oddalonego o 80 km ode mnie z super prywatnym szpitalem, jednak okazało się że pani jest naprawdę kompetentna i dała mi to skierowanie, nie wiem czy nie zostać tutaj tylko wtedy musiałabym rodzić w tym szpitalu dziadowskim niedaleko mnie, eh. Mam dylemat straszny.
W sumie jestem, zawsze miałam cykle 28 dniowe i owulację zawsze jak badałam miałam w 14 dniu, w tym dniu też był stosunek, wątpię że aż o tydzień nagle się przesunęło i już mam kolejny powód do zmartwieniaA czy jesteś pewna daty owulacji?

Znalazłam też Twoje pierwsze posty kiedy badałaś betę- w czasie kiedy Ty miałaś betę ok 200 ja miałam 3x taką więc napewno masz młodszą ciążę niż ja o kilka dni a ja aktualnie jestem 7+2Dziewczyny ja po pierwszej wizycie! Tak naprawdę nie wiem co myśleć, serduszko jest, bije, z USG 6+4, z okresu 7+3 więc martwi mnie ta rozbieżność.... Dodatkowo dostałam skierowanie NFZ na badania prenatalne a mam dopiero 27, z powodu chorób, naprawdę myślałam że dają dopiero po 35 roku, ale chciałam do innego miejsca i mam dylemat. Jeszcze mam dylemat co do prowadzenia ciąży, bo do niej poszłam prywatnie na samo potwierdzenie, a chciałam prowadzić u lekarza oddalonego o 80 km ode mnie z super prywatnym szpitalem, jednak okazało się że pani jest naprawdę kompetentna i dała mi to skierowanie, nie wiem czy nie zostać tutaj tylko wtedy musiałabym rodzić w tym szpitalu dziadowskim niedaleko mnie, eh. Mam dylemat straszny.
Wczoraj miałam betę 90 tysięcyZnalazłam też Twoje pierwsze posty kiedy badałaś betę- w czasie kiedy Ty miałaś betę ok 200 ja miałam 3x taką więc napewno masz młodszą ciążę niż ja o kilka dni a ja aktualnie jestem 7+2![]()
Na tym etapie beta już nic nie mówi. Serce bije więc jest wszystko ok.Wczoraj miałam betę 90 tysięcy