Owulacja
Fanka BB :)
A to kozak 3 dni starszy od mojegoHej !
Dwa słowa ode mnie po wczorajszej wizycie: z wyliczenia i z USG wychodzi 6+3, jest zarodek z serduszkiem. Pierwsze koty za płoty... ;-) a dalej zobaczymy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to kozak 3 dni starszy od mojegoHej !
Dwa słowa ode mnie po wczorajszej wizycie: z wyliczenia i z USG wychodzi 6+3, jest zarodek z serduszkiem. Pierwsze koty za płoty... ;-) a dalej zobaczymy.
Generalnie to w ogóle stary, bo od września na zimowisku ;-)A to kozak 3 dni starszy od mojego![]()
ja umówiłam się na sobotę, wychodzi mi teraz 6+3 i mam nadzieje ze będzie postęp (byłam w 4tc)Siemka, ja po wizycie. 6+0, serduszko, ciąża żywa w macicytermin bez zmian, 29.11.2023
![]()
Jest w miarę ok chociaż ciągle boli mnie brzuch jak na okres, mam delikatne ślady plamienia co kilka godzin... poza tym minęły mdłości i inne ciążowe objawy póki co... trochę się stresuję co usłyszę na wizycie a przełożyli mi ją na 16:30-16:40...@Hope99 jak u Ciebie ? Jak się czujesz ?
mi wszędzie capi octem !! Nawet chleb, a ketchupu to nawet już nie otwieramU mnie mdłości przeszły, czasami mam w środku dnia. Zatem pojawiły się problemy na zapachy. Mam wrażenie, że w niektórych miejscach śmierdzi padliną i trupem![]()
Trzymam cały czas kciuki i myślę o wasJest w miarę ok chociaż ciągle boli mnie brzuch jak na okres, mam delikatne ślady plamienia co kilka godzin... poza tym minęły mdłości i inne ciążowe objawy póki co... trochę się stresuję co usłyszę na wizycie a przełożyli mi ją na 16:30-16:40...
Jak na złość ….Jest w miarę ok chociaż ciągle boli mnie brzuch jak na okres, mam delikatne ślady plamienia co kilka godzin... poza tym minęły mdłości i inne ciążowe objawy póki co... trochę się stresuję co usłyszę na wizycie a przełożyli mi ją na 16:30-16:40...