Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się, że strona może nie akceptować pliku z końcówką .webpDziewczynyod kilku minut próbuje dość nieudolnie zmienić zmienić avatar … i wyskakuje mi coś takiego
Probowałam już z różnymi obrazkami zapisanymi z neta i ni uja cały czas to samo wyskakuje
Ktoś pomoże ?![]()
Chyba tak, bo ja szczerze teraz obiad gotuję, zaraz sernik będę piec, a siedzę tylko w tej grupie i usiłuję ją ogarnąćMoże lepiej napisać do Ani żeby nam to założyła?
Nie sądziłam, że to będzie tak skomplikowane![]()
No ja też sporo czasu zmarnowałam na to i nicChyba tak, bo ja szczerze teraz obiad gotuję, zaraz sernik będę piec, a siedzę tylko w tej grupie i usiłuję ją ogarnąć.
A zobacz teraz.No ja też sporo czasu zmarnowałam na to i nicjestem niby moderatorem, przyjmować ludzi mogę, a nie widzę dyskusji, ani nie mogę dodać tematu, ani nic...
Miałam powiadomia, że pozmieniałaś na admina i moderatora, ale to nadal nic nie zmieniaA zobacz teraz.
Kombinuje już na różne sposoby i dalej to samoWydaje mi się, że strona może nie akceptować pliku z końcówką .webp
Edit: spróbuj może przekonwertować obrazek do jpg?