Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SuperHej dziewczyny, dołączam do wątku u mnie również dwie kreski, a beta wyszła 2867,0. Jestem przed wizytą u ginekologa, ale planuje ją po 20.03. Termin mam na 1.11 wg moich obliczeń.
Dodam jeszcze, że biorę eutyrox 25 juz kilka miesięcy i aktualnie mam tsh 0,98. Zastanawiam się czy dalej brac czy odstawić. Planuje omówić z lekarzem.Hej dziewczyny, dołączam do wątku u mnie również dwie kreski, a beta wyszła 2867,0. Jestem przed wizytą u ginekologa, ale planuje ją po 20.03. Termin mam na 1.11 wg moich obliczeń.
Nie, ale ucze się niemieckiego intensywnieSuper!
Jesteś z Niemiec?
A myślałam, bo nick so deutschNie, ale ucze się niemieckiego intensywnie![]()
Niczego na własną rękę nie odstawiaj.Dodam jeszcze, że biorę eutyrox 25 juz kilka miesięcy i aktualnie mam tsh 0,98. Zastanawiam się czy dalej brac czy odstawić. Planuje omówić z lekarzem.
WitamyHej dziewczyny, dołączam do wątku u mnie również dwie kreski, a beta wyszła 2867,0. Jestem przed wizytą u ginekologa, ale planuje ją po 20.03. Termin mam na 1.11 wg moich obliczeń.
Zgadzam się, TSH w ciąży potrafi płatać figle. Mi skoczyło z 1,3 do 4,7 gdzie wynik robiłam w dzień spodziewanej @. Poza tym moja endo powiedziała że lepiej jeśli dawka jest ciut za duża niż za niska bo dziecko "zabierze" sobie tyle hormonu ile potrzebuje i że ewentualny nadmiar jest mniej szkodliwy niż niedobór.Niczego na własną rękę nie odstawiaj.
Ciąża potrafi bardzo rozregulować pracę tarczycy. Tym bardziej, że TSH jest skokowe.
Lepiej kontrolować i brać minimalną dawkę. Niż przestać brać i wpaść w niedoczynność.
Mi skoczyło z 1,8 do 5,7.
hej! gratulacje i cudna betaHej dziewczyny, dołączam do wątku u mnie również dwie kreski, a beta wyszła 2867,0. Jestem przed wizytą u ginekologa, ale planuje ją po 20.03. Termin mam na 1.11 wg moich obliczeń.