Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tak samo. Jestem już dzisiaj w szpitalu a jutro cesarkaWłaśnie jestem po wizycie. Mały dalej ułożony pośladkowo. W piątek będę miała cesarkę. I trochę mi ulżyło i trochę jestem przerażonadziwnie się czuje wiedząc że to już za moment. W piątek będzie równe 38 tygodni
![]()
U nas tak samo. Jestem już dzisiaj w szpitalu a jutro cesarkabędzie ciekawie haha
Dziękuję przyda sięU mnie tak samo, też mam się zgłosić na oddzial dzień wcześniej. Powodzenia jutro![]()
Dziękuję przyda sięstres okropny, dzisiaj nic nie spałam bo tylko myślałam o przyjeździe do tego szpitala i całym tym procesie
![]()
Moja ma już 3 tygodnie i mamy łóżeczko nieprzypięte pasami a bok cały czas opuszczonyHej Dziewczynygratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom, a za te jeszcze w dwupaku trzymam kciuki
co tam u Was
slychać? My się dzisiaj troche strachu najedliśmy. Bo rano mialam rutynowe ktg i sie okazało, że tętno młodej za wysokie i od razu lekarz skierował na kontrolne ktg do szpitala (już z torbami w razie w). Na szczęście w szpitalu ktg wyszlo ok. Tętno momentami wysokie, ale mówił lekarz, że się może tak pojawiać. Malutka ma jeszcze główke wysoko i jest dosyć aktywna jak na czas, ze zaraz ma wychodzicod razu jak wróciliśmy ze szpitala to przywiozlam łożeczko chicco do nas do sypialni. Materac przebrany i czeka na naszego szkraba. Dotarło do mnie, że to już naprawdę będzie zaraz… Zobacz załącznik 1585441
A jak Wasze miejsca do spania? Gotowe?
Ja jeszcze jedynie nie wiem czy bedziemy przypinać dostawkę pasami do łóżka czy jednak jak bede wstawać to wole żeby bylo mobilne. Oczywiscie wtedy bok będzie zamkniety. Wyjdzie to ‚w praniu’ jak już malutka będzie z nami![]()