Poziomka6
Fanka BB :)
A od nocy już ok? Może jakiś krwiak czy coś... Kurczę trzeba wierzyć, że jeszcze będzie okJa mam jutro wizytę, ogromnie się jej boję. Dla przypomnienia - złe przyrosty bety i w nocy krwawienie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A od nocy już ok? Może jakiś krwiak czy coś... Kurczę trzeba wierzyć, że jeszcze będzie okJa mam jutro wizytę, ogromnie się jej boję. Dla przypomnienia - złe przyrosty bety i w nocy krwawienie![]()
@Poziomka6 ja tak jak i Phoenix40 poproszę o dopisanie do listy, żeby nie było, że się poddaję@Poziomka6 kochana, wpisz mnie na listę jeszcze niby na 6.11 niech się nacieszę. Dopóki nie powiedzą ze na bank jest coś nie tak, to będę się cieszyć każdym dniem![]()
Jedno krwawienie (dość obfite) w nocy, od tej pory nic, zaraz miną 24 godziny od incydentu - nic... trzeba czekać do wizytyA od nocy już ok? Może jakiś krwiak czy coś... Kurczę trzeba wierzyć, że jeszcze będzie ok![]()
Dzięki@Poziomka6 potrzebujesz pomocy z ta lista ? Mogę Ci pomoc prześledzić wiadomości![]()
mnie póki co wpisz na 04.11 tak jak pokazuje aplikacja, pewnie więcej dowiem się na następnej wizycie :-)
Ja tam lubie ZawodyDziewczyny, ja Was bardzo proszę- jeśli już jesteście po wizytach, konsultacjach, to ufajcie swoim lekarzom.
My tu nie jesteśmy na zawodach przyrostów bet.
Jeśli wynik odpowiada wiekowi ciąży, jeśli przyrosty są w normie, to nie ma czym się martwić.
Póki co najbardziej oblegany terminmnie póki co wpisz na 04.11 tak jak pokazuje aplikacja, pewnie więcej dowiem się na następnej wizycie :-)
Oby wszystkie nie trafiły na ten sam szpitalPóki co najbardziej oblegany termin![]()