Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapraszamy zapraszamy, proszę się rozgościć na 9 miesięcySiemka, odebrałam dzisiaj wyniki bety, wszystko wskazuje na to, że też będę listopadową mamączy można jeszcze do was dołączyć?
![]()
Chciałabym oznajmić, że mój Purchlaczek ma 4,3 mm i serduszko mu bije. Nie wiem, gdzie się schował w tamten piątek, ale dziś go widziałam.
Według USG wiek ciąży to 6+1.
@Owulacja , no siema. Czekałam na Ciebie. I wiesz, że życzę Ci 9 miesięcy ciąży w nudzie i spokoju
.
Cudowne wieści DziewczynyWidziałam serduszko, bije jak dzwon!!Coś pięknego! Zarodek ma 1.5cm, tętno 164. I będę prosiła o zmianę daty porodu w tabelce na 2.11 bo tak wychodzi po wizytach
![]()
Ale widziałam wynik proga...robi wrażenieDziękiNormalnie, oby do czwartku
wtedy druga beta
![]()
Bardzo, bardzo Wam dziękuję dziewczyny za Wasze wsparcie, za każde miłe słowo.
Kamień z serca mi spadł, bo jechałam na wizytę, jak na egzamin na prawko.
cudownieBardzo, bardzo Wam dziękuję dziewczyny za Wasze wsparcie, za każde miłe słowo.
Kamień z serca mi spadł, bo jechałam na wizytę, jak na egzamin na prawko.
Mam już kartę ciąży założoną.
I teraz mam pytanie: jutro jadę znowu do kliniki.
Czy mogę założyć drugą kartę ciąży?
Odpowiem cytatem z mojej wypowiedzi, bo zaraz po wizycie napisałamKochana, a powiedz coś wiecej? dzisiaj ktory tydzien, i jaki duzy juz dzidziol!? no i jak serducho <3
Chciałabym oznajmić, że mój Purchlaczek ma 4,3 mm i serduszko mu bije. Nie wiem, gdzie się schował w tamten piątek, ale dziś go widziałam.
Według USG wiek ciąży to 6+1.
@Owulacja , no siema. Czekałam na Ciebie. I wiesz, że życzę Ci 9 miesięcy ciąży w nudzie i spokoju
.
Mocna Staraczkowa grupa nam się tu robi, prawdaZapraszamy zapraszamy, proszę się rozgościć na 9 miesięcy
Strasznie się ciesze, ze mamy kolejna Staraczke na listopadowych Mamach
Cudowne wieści Dziewczynypiękne maluchy
pięknieOdpowiem cytatem z mojej wypowiedzi, bo zaraz po wizycie napisałam. Dodam, że ciąża jest o tydzień młodsza.
No ale miga serduszko.
Tylko to chyba inne jednostki niż te co tutaj zazwyczaj są podawane, jednak jest w normieAle widziałam wynik proga...robi wrażenie![]()