Megi_Meg
Fanka BB :)
Wizytę mam za tydzień, ból jest chwilowy, przechodzi i wraca. Nic, będę obserwować, ewentualnie umowie się wcześniej.A nie byłaś jeszcze na USG żeby sprawdzić czy ciąża jest w macicy? Jaka była beta ostatnio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wizytę mam za tydzień, ból jest chwilowy, przechodzi i wraca. Nic, będę obserwować, ewentualnie umowie się wcześniej.A nie byłaś jeszcze na USG żeby sprawdzić czy ciąża jest w macicy? Jaka była beta ostatnio?
Jeśli chwilowy to jest to normalne- jeśli będzie dłuższy i bardzo męczący to zgłoś się wcześniej do lekarza.Wizytę mam za tydzień, ból jest chwilowy, przechodzi i wraca. Nic, będę obserwować, ewentualnie umowie się wcześniej.
Ja póki co -2kg ale choruje na tarczyce i hasimoto wiec zrzucić coś przed ciąża to był dla mnie ogromny wyczyn. Wiec się zdziwiłam terazCześć dziewczyny macie juz wagę na plusie? Ja juz przybralam 2,2 kg, a dzisiaj mam 9 (8+1 ) tc![]()
To jesteśmy "nabite" podobnieJa póki co -2kg ale choruje na tarczyce i hasimoto wiec zrzucić coś przed ciąża to był dla mnie ogromny wyczyn. Wiec się zdziwiłam terazale mam nadzieje, ze w tej 10 się zmieszczę bo aktualnie na liczniku 67kg i wzrost 165cm także troszkę nabita se jestem
![]()
U mnie też problem z tarczycą, m.in dlatego stymulacje miałam przełożoną na okolice maja, a tu niespodzianka. Ja mam 165cm i zawsze ważyłam 52/54, przez tarczyce skoczyła mi waga na 57, aktualnie ważę 55. W pierwszej ciąży przytyłam ok 11 kg.Ja póki co -2kg ale choruje na tarczyce i hasimoto wiec zrzucić coś przed ciąża to był dla mnie ogromny wyczyn. Wiec się zdziwiłam terazale mam nadzieje, ze w tej 10 się zmieszczę bo aktualnie na liczniku 67kg i wzrost 165cm także troszkę nabita se jestem
![]()
Ja nigdy nie bylam sobie bardzo szczuplutka ale przed tarczyca ważyłam 58-59 kg jak tylko zachorowałem to normalnie tyłam w oczach. Najgorzej ze był okres w którym katowałam sie restrykcyjna dieta a z licznika spadło max 2kg, bylam załamana. No cóż, liczę ze ciąża będzie dla mnie ciut łaskawa i nie będę wielorybemU mnie też problem z tarczycą, m.in dlatego stymulacje miałam przełożoną na okolice maja, a tu niespodzianka. Ja mam 165cm i zawsze ważyłam 52/54, przez tarczyce skoczyła mi waga na 57, aktualnie ważę 55. W pierwszej ciąży przytyłam ok 11 kg.
to ja podobnie nabita do was, 152 cm i 52 kgna liczniku 67kg i wzrost 165cm takż
To jesteśmy "nabite" podobnie
Mam 171 i 70kg na koncie![]()

Dużo nas takich nabitychto ja podobnie nabita do was, 152 cm i 52 kg![]()
Ja podobnie, nawet trochę więcej, więc siedzę cichoWszystkie „nabite” pozdrawiam z moimi 90kgprzesadzacie
![]()