Poziomka6
Fanka BB :)
Właśnie skończyłam jeśćHmmm…Na pewno się do tego nie zastosuję, bo już po 14 dniach jedzenia ostatniego posiłku o 22-23, bym miała kilka kg na plusie
.
Nie wspominając o tym, że nie umiałabym o takiej godzinie zjeść posiłku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie skończyłam jeśćHmmm…Na pewno się do tego nie zastosuję, bo już po 14 dniach jedzenia ostatniego posiłku o 22-23, bym miała kilka kg na plusie
.
Nie wspominając o tym, że nie umiałabym o takiej godzinie zjeść posiłku.
Najważniejsze, że smakowałoWłaśnie skończyłam jeśćpozdrawiam
![]()
U mnie druga i na pewno ostatnia więc dam się ponieść szaleństwuCo do wyprawki to jak poznam płeć to i tak będę szaleć, nawet jak będzie dziewczynkamam na uwadze, że to prawdopodobnie ostatnia ciąża, więc nie zamierzam się ograniczać. Chociaż no w granicach rozsądku
![]()
Sprawdź z ciekawości w kalendarzu chińskimCzy znów miałam proroczy sen?
Drugi raz mi sie śniło, że będzie syn
Test pozytywny też wyśniłam - obudziłam się wcześnie, a śniły mi się dwie kreski wtedy. Poleciałam do kibelka, był cień cienia, ledwo widoczny. Byłam 10 dni po owulacji. Poleciałam na betę i się potwierdziło.![]()
A tobie się sprawdził?Sprawdź z ciekawości w kalendarzu chińskim![]()
W pierwszej ciąży tak. W drugiej, z jednego wychodzi mi córka a z drugiego synA tobie się sprawdził?mi wychodzi z niego syn, a ciągle śni mi się córka
![]()