Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
U mnie tez nie. Nosze 75k, naprawdę rozmiarówka jest tylko do mNo właśnie otoczki stały się jaśniejsze, a wszędzie piszą, że ciemnieją.
Duże, gładkie i jasne.
Rosnąć jakoś dużo nie muszą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie tez nie. Nosze 75k, naprawdę rozmiarówka jest tylko do mNo właśnie otoczki stały się jaśniejsze, a wszędzie piszą, że ciemnieją.
Duże, gładkie i jasne.
Rosnąć jakoś dużo nie muszą.
Cudowna wiadomość! Rośnij dzidziutkuHeeeej! No cóż, jestem bardzo szczęśliwa i wizyta była mocno wzruszająca, troszke łezki poleciały. Wszystko jest w porządku, główka, raczki, nóżki są, serce bije i to nawet 160 bpm. Nawet mam nagrane jak się zarodek rusza. No cudo poprostu. Jeśli chodzi o długość, to ma 2,3 cm. Według moich obliczeń dzisiaj 8+6 ale według usg 9+0 (jeden dzień starszy) wiec wszystko wszystko dobrze. Mam założona kartę ciąży. A teraz tylko cierpliwości mi będzie trzeba, bo dopiero 27 kwietnia mam iść na prenatalne a do mojego gina 28. Nie wiem jak wytrzymam miesiąc xd
Mój dzidziutek mocno trzyma kciuki za resztę gromadki![]()
Ja nie wiem jak wy macie na to wszystko ochotę. Moje produkty ograniczyły się do swej wiejskiego, jajko pomidor i wędlina chleb , dzisiaj zjadłam pierogi i brokuła schudłam już 3 kg... Jak przychodzi do kolacji to ja śpię a jak się budzę to nawet mi się nie chce jeść. Mięsa nie jadłam już tydzień bo jak zjem to zarazNo to kolacyjka![]()
Jaki piękny mały człowiekHeeeej! No cóż, jestem bardzo szczęśliwa i wizyta była mocno wzruszająca, troszke łezki poleciały. Wszystko jest w porządku, główka, raczki, nóżki są, serce bije i to nawet 160 bpm. Nawet mam nagrane jak się zarodek rusza. No cudo poprostu. Jeśli chodzi o długość, to ma 2,3 cm. Według moich obliczeń dzisiaj 8+6 ale według usg 9+0 (jeden dzień starszy) wiec wszystko wszystko dobrze. Mam założona kartę ciąży. A teraz tylko cierpliwości mi będzie trzeba, bo dopiero 27 kwietnia mam iść na prenatalne a do mojego gina 28. Nie wiem jak wytrzymam miesiąc xd
Mój dzidziutek mocno trzyma kciuki za resztę gromadki![]()
W nocy dwa razy na siku i teraz trzeci raz. kuzyna żona w 14. tygodniu i do łazienki wstaje w nocy z 7 razy już. a na studiach mnie uczyli, że w drugim trymestrze przestaje się tak często sikaćWitam was w tą bezsenną sobotę , któraś jeszcze nie może spać?dziś 7+0!