Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uważaj, w ciąży chyba nie można pić rumianku, więc ostrożnie.Nie mogę pić herbaty ani mięty ani rumianku chociaż bardzo lubiłam. Od kawy odrzuciło mnie już wcześniej.
Ja tylko ginekolog, jeśli ginekolog stwierdzi, że mam mieć np dodatkowe badania np od endokrynologa to wtedy pójdę. Jeśli masz np problemy ze wzrokiem, to myślę, że kontrolnie do okulisty powinnaś się udać. Wiem, że np przy większej wadzie wzroku są wskazania do cesarki.A ja zapytam tak ogólnie - czy oprócz endokrynologa, ginekologa, idziecie na jakieś wizyty kontrolne? Np okulista?
Ja nefrolog i kardiolog bo się leczę, do endokrynologa się nie wybieram (raz w życiu byłam tylko), stomatologa i okulistę ogarnęłam jakieś 3-5 miesięcy wcześniej więc mam spokójA ja zapytam tak ogólnie - czy oprócz endokrynologa, ginekologa, idziecie na jakieś wizyty kontrolne? Np okulista?
Wiedziałam że szalwi pić nie można, o rumianku nie słyszałam ale nic mi nie grozi bo nie dałabym rady przelknac wywaru z rumianku.Uważaj, w ciąży chyba nie można pić rumianku, więc ostrożnie.
Ja też mam dywersję do picia, mogę jeść wszystko, ale jak chce się napić płynu to mnie cofa na wymioty, tylko po płynach, obojętnie czy woda, czy herbata, czy sok.
A myslalam ze my mamy taki samSuper !! ja dopiero w piątek i już łapie mnie stres. Według mojego kalendarza termin mam taki jak Ty![]()
można, ale nie każdy lekarz chce się podjąć leczenia. Musisz szukać takiego co się podejmie. Napewno powiedzą Ci zebys przyszła na wizytę w 2 trymestrze (żeby się leczyć, przegląd im wcześniej tym lepiej).Właśnie dziewczyny, jak to jest z leczeniem zębów w ciąży, nie zdążyłam zrobić jednego zęba, czy w ciąży można dostać znieczulenie ?