Dziękuję za odpowiedź,na Was zawsze można liczyćTak, ja. Ale nie aplikatorem, lepiej palcem. Ślady krwi mogą się zdarzyć, są tam bardzo ukrwione aktualnie miejsca, które łatwo podrażnić...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedź,na Was zawsze można liczyćTak, ja. Ale nie aplikatorem, lepiej palcem. Ślady krwi mogą się zdarzyć, są tam bardzo ukrwione aktualnie miejsca, które łatwo podrażnić...
Nie Ty jedna ;-)Dziękuję za odpowiedź,na Was zawsze można liczyćprzepraszam że ciągle o coś pytam ale martwię się strasznie
Piersi nadal bolą i mdłości są. W ogóle czuję się taka wyzzuta z energiiHejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Nie miałam objawów i nie mam ;-)Hejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Który masz tydzień ciąży? Objawy mogą ustępować i to nic nie musi wcale oznaczaćHejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Jeden dzień było tak, jakby objawy ustąpiły, nawet ból piersi zelżał. Mdłości jako takich nie miewam w ciążach.Hejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
7+3Który masz tydzień ciąży? Objawy mogą ustępować i to nic nie musi wcale oznaczać