Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jest nowa grupa!Witajcie
Ale tu cichoczy coś przegapiłam
![]()
Gdzie??jest nowa grupa!
A ja myślałam, że wszyscy świętująjest nowa grupa!
Tez dziś mam 7+4 wg omCześć dziewczyny jestem tu nowatermin na listopad, obecnie 8 tydzień, dokładnie 7t+4d
to moja druga ciąża, wyczekane j planowana ale zupełnie inaczej ja przechodzę od pierwszej. W pierwszej ciąży gdyby nie test to nawet nie widziałabym że w niej jestem.. Czułam się wspaniałe cały czas a teraz jest masakra. Cały czas mi niedobrze, przez tydzień non stop wymioty, teraz niby nie wymiotuje ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Ugotować jakiś obiad dla rodziny to prawdziwe tortury bo non stop mnie mdli:/ Powiedzcie ze to minie niedługo błagam bo ciężko tak żyć..
![]()
lekarz może wystawić leki na wymiotyTez dziś mam 7+4 wg ommam nadzieje ze szybko poczujesz się lepiej
Pilnuj bardzo aby dużo pić, żebyś się nie odwodniła. I skonsultuj się z lekarzem, bo są leki na mdłości tak jak @slomka1 piszeCześć dziewczyny jestem tu nowatermin na listopad, obecnie 8 tydzień, dokładnie 7t+4d
to moja druga ciąża, wyczekane j planowana ale zupełnie inaczej ja przechodzę od pierwszej. W pierwszej ciąży gdyby nie test to nawet nie widziałabym że w niej jestem.. Czułam się wspaniałe cały czas a teraz jest masakra. Cały czas mi niedobrze, przez tydzień non stop wymioty, teraz niby nie wymiotuje ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Ugotować jakiś obiad dla rodziny to prawdziwe tortury bo non stop mnie mdli:/ Powiedzcie ze to minie niedługo błagam bo ciężko tak żyć..
![]()