Izabella91
Fanka BB :)
O widzisz, zapomniałam o niej! i z tego co pamiętam też ma delikatne działanie uspokajająceJak kocham zarówno kawę jak i herbatę, teraz przerzuciłam się na herbatę rooibos bo nie zawiera kofeiny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O widzisz, zapomniałam o niej! i z tego co pamiętam też ma delikatne działanie uspokajająceJak kocham zarówno kawę jak i herbatę, teraz przerzuciłam się na herbatę rooibos bo nie zawiera kofeiny
Dokladnie. Pije jej ostatnio sporo, właśnie żeby całkowicie zrezygnować z herbat zawierających kofeineO widzisz, zapomniałam o niej! i z tego co pamiętam też ma delikatne działanie uspokajające![]()
super wiadomość! Człowiek prawie 2 cmJa już po wizycie, jest 1.87 cm człowieka z bojącym serduszkiemJestem dziś 9+0, według USG 8+3 i termin na 13.11.
Leki zostają bez zmian, dostałam też receptę na ten lek na mdłości, zobaczymy. Torbiel minimalnie mniejsza. Niestety do 14 tygodnia dał nam bana na seks
Wyniki powiedział, że ok, a ja z tej ekscytacji, że usłyszałam serduszko, zapomniałam zapytać o wynik cytomegalii. Ale zaufam mu, że skoro ok, to ok.
Słyszałam same dobre opinie, wiec super ze i Tobie pomogło do tego stopnia! Na pewno komfort życia od razu lepszyTo po połowie dnia mogę stwierdzić że nie jest mi niedobrze, nie odbija mi się. Był tylko jeden pusty rzyg rano ale to od mascarpone. Na plus na pewno to ze psychicznej lepiej się czuje ze mnie już tak nie mdli i zaczęłam w końcu jeść i pić. Minusem jest to zr jestem taka zmęczona ciągle mi się chce spać i nie mam siły
Ale wytłumacz, bo ja z tego obrazka to nic nie kumamA tak w ogole słyszalyscie o metodzie okreslania plci wg Ramziego? Chodzi o położenie łożyska wzgledem zarodka , tylko trzeba zwrocic czy usg jest przez brzuch czy dopochwowo. Ciekawy temat, mi wychodzi chłopak ,niby piszą że jeśli metoda prawidłowo użyta tzn. Odczytane usg to skuteczna aż w 95%
Bardzo mi przykroDziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. Jestem po wizycie, nie ma już akcji serca zarodek się zatrzymał na około 6+0 mam się zgłosić do szpitala. Powodzenia, zdrowych listopadowych dzieciaczków
Chciałabym takiego lekarzaJa też juz na zwolnieniu. Lekarz nawet nie pytał, czy chce zwolnienie, tylko odrazu poinformował, że poszło do firmy![]()
Nie wiem, jak pomóc, ale na pocieszenie Ci powiem, z ja z kolei cały czas płaczę, bo wszystko mnie wzruszaDziewczyny jak sobie radzić z tym że hormony tak wpływają na nastrój ? No jestem na zmianę szczęśliwa i wkurwiona., każdemu się obrywa , sama ze sobą nie wytrzymuję ,
Męża cierpliwość naciągnięta jak guma w gaciach a mi się chce płakać. Byle powód wyolbrzymiam. Syna zabawki grające mam ochotę przez okno wywalić a psa i jego sierść jak widzę to ogolić na łyso. Do tego mam rwę i ledwo chodzę![]()
A pewnie, że są ... ja w ostatniej miałam... był Pan i w sumie sie mijalismy i mnie pyta czy ja to ja, bo brzuch zobaczył. Ale napisał, że mnie zastał podpisałam i było ok.To były kontrole przy zwolnieniu ciążowym?![]()
Hmmm ale jak można nie sprawować opieki nad dzieckiem nawet jak sie ma L-4. Ja pierwsze słyszę..Mnie mega stresuje teraz ta nagonka z kontrolami. Co prawda do końca sierpnia jestem na wychowawczym, ale pewnie potem pójdę na zwolnienie. Synek nie chodzi do żłobka, jestem z nim w domu, a podobno na L4 nie mogę sprawować opieki. Już mi ten temat spędza sen z powiek.
Narzeczony mnie namawiał żebym poszła szybciej, ale na początku sierpnia mamy ślub. To już gruby przypał brać ślub na l4. Nigdy w życiu. Bankowo by zabrali zasiłek.
Hehe brzmi jakbys w ciąży byłaDziewczyny jak sobie radzić z tym że hormony tak wpływają na nastrój ? No jestem na zmianę szczęśliwa i wkurwiona., każdemu się obrywa , sama ze sobą nie wytrzymuję ,
Męża cierpliwość naciągnięta jak guma w gaciach a mi się chce płakać. Byle powód wyolbrzymiam. Syna zabawki grające mam ochotę przez okno wywalić a psa i jego sierść jak widzę to ogolić na łyso. Do tego mam rwę i ledwo chodzę![]()