ol.gol
Fanka BB :)
a to też mam na ustachPewnie tak będzie najlepiejteż miałam się wybrać jakby nie przechodziło ale jest lepiej dużo także pewnie się wstrzymam , u mnie jeszcze opryszczka do tego wyskoczyła
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a to też mam na ustachPewnie tak będzie najlepiejteż miałam się wybrać jakby nie przechodziło ale jest lepiej dużo także pewnie się wstrzymam , u mnie jeszcze opryszczka do tego wyskoczyła
![]()
u mnie tez widać brzuch ale moja to ciąża w ogóle kolejna kolejnaU mnie 13+1 i widzę tak ogromna poprawę w samopoczuciuweekend wyszłam na dwór i trochę pospacerowałam i byłam w sklepie
tak wyjść z domu po prawie 2msc leżenia czuje się jak nowa na świecie
ja mam już wystający brzuch taki jak w pierwszej ciąży w 5 msc a schudłam teraz 6 kg .. i to tak z dnia na dzień się pojawił, ale czuje ze to też jelita bo problemy gastryczne okropne. A już o spodniach nie ciążowych nie ma mowy. Teraz na szczęście ciepło to tylko sukienki
też chyba kupie ten detektor tylko jak wrócę z majówki
![]()
cudownie!Już po prenatalnych , wszystko w porządku mamy zdrowego, dużego CHŁOPAKA![]()
Jeszcze czekam 10 dni na wyniki pappy![]()
cudne zdjęcie! Gratuluje udanego badania!
wygląda jak śpiący ludzik i takie ZzZzZ nad głową w dymkuMy już po, wszystko super z USGTermin niemal ten sam co z om. Partner pierwszy raz był na badaniu, był pod wrażeniem, że to tak widać, jak bije serce, rusza rączkami
Pani doktor mówi, że jakby miała obstawiać płeć teraz to chłopak, ale żeby się nie przywiązywać![]()
No ewidentniewygląda jak śpiący ludzik i takie ZzZzZ nad głową w dymku![]()