Ja mam pierwszą wizytę o 17 w poniedziałek - będę w 6 tc (5+6)Jutro kończe 5 tydzień, jeszcze dwa tygodnie do wizyty .... jak tu wytrzymać cierpliwie to ja nie wiem. Dopóki nie zobacze na usg to mi nawet ciężko uwierzyć że ja w ciąży jestem , tyle czekania jeszcze przede mną
kto ma w przyszłym tyg wizyte i który to będzie tydzień? To chociaż pokibicuje![]()
reklama
Kinga_26
Fanka BB :)
Ja mam we wtorek pierwszą wizytę. Nie wiem czy to dobrze liczę, ale patrząc na apke to będzie 7 (6+0)?Jutro kończe 5 tydzień, jeszcze dwa tygodnie do wizyty .... jak tu wytrzymać cierpliwie to ja nie wiem. Dopóki nie zobacze na usg to mi nawet ciężko uwierzyć że ja w ciąży jestem , tyle czekania jeszcze przede mną
kto ma w przyszłym tyg wizyte i który to będzie tydzień? To chociaż pokibicuje![]()
Kinga_26
Ja biorę z aliness, dawkę 4 tysiące plus biorę jeszcze witaminy z prenacaps.Cześć dziewczyny
Właśnie kończy mi się witamina D3, chciałam zapytać jaka suplementujecie, może jakaś polecacie?
Ja mam zalecenia 4000 IU dziennie brać.
Sanderson
No właśnie ja nigdy i wydawało mi się teraz, że mam spoko progesteron. No ale lekarzem nie jestem, a on widzi, że teraz trochę schizuje, więc może to dla mojej spokojniej głowy.Też biorę 2x1 . Z tym że ja już brałam od 18 DC nie wiedząc że będzie ciąża a teraz na chwilę obecną kontynuacja duphastonu.
Papatk_a
No właśnie ja nigdy i wydawało mi się teraz, że mam spoko progesteron. No ale lekarzem nie jestem, a on widzi, że teraz trochę schizuje, więc może to dla mojej spokojniej głowy.
A jeśli mogę zapytać jaki masz prog?
Papatk_a
Ja biorę z aliness, dawkę 4 tysiące plus biorę jeszcze witaminy z prenacaps.
Właśnie wertuję internet jakie najlepsze
Sanderson
26.96 ng/ml 4 marca i później już nie badałam. Teraz też nie dostałam skierowania żeby powtórzyć.A jeśli mogę zapytać jaki masz prog?
Papatk_a
26.96 ng/ml 4 marca i później już nie badałam. Teraz też nie dostałam skierowania żeby powtórzyć.
No ładny jest ..
Ja 30,20ng/ml i tez muszę brać duphaston więc jeśli zalecił lekarz ja był się dostosowała
mamaoliwierkaimarcelka
Witam się wlz wami w sobotnie przedpoludnie
ja dziś mialalam lekkie mdlosci
reklama
Sanderson
Oki, dziękujęNo ładny jest ..
Ja 30,20ng/ml i tez muszę brać duphaston więc jeśli zalecił lekarz ja był się dostosowała![]()