madziulka_91
Fanka BB :)
Wypij może wapnoFajnie ze juz czesc z Was widziała bijące serduszkoja jutro mam wizytę. I mam wysypkę na dłoniach
i martwię się że może to zaszkodzić dzidziusiowi.
Ja też jutro wizyta ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypij może wapnoFajnie ze juz czesc z Was widziała bijące serduszkoja jutro mam wizytę. I mam wysypkę na dłoniach
i martwię się że może to zaszkodzić dzidziusiowi.
O to jutro razem zobaczymy nasze maleństwa. Który tydzień?Wypij może wapno
Ja też jutro wizyta ❤
Oby tak było jak mowiszO to jutro razem zobaczymy nasze maleństwa. Który tydzień?
Dzwoniłam do mojej dr to kazała zapisać się do dermatologa i tak też uczynie ale kiedy termin dostane to nie wiem.
Wypij może wapno![]()
Ja też jutro wizyta ❤
O której jutro masz wizytę?Oby tak było jak mowiszjutro mam 6w5d
No tak z dermatologiem najlepiej skonsultować.
U mnie dziś mdłości od rananie stresuje sie poki co przed jutrzejszą wizytą, raczej bardziej nie moge doczekać. Będzie co będzie, dodatkowy stres nic nie zmieni wiec ciesze sie że umiem głowe wyciszyć i nie panikować jak zazwyczaj
Kto ma dzis wizyte??![]()
A który masz tydzień?Cześć,dziś byłam na becie. Wynik 71,71... Czy to nie za mało? Martwię się...czy to nie jakaś biochemiczna![]()
Cześć,dziś byłam na becie. Wynik 71,71... Czy to nie za mało? Martwię się...czy to nie jakaś biochemiczna![]()