nieboniebieskie
Fanka BB :)
Ja też się stresuje czasami. Boję się cieszyć ta ciaza a z drugiej strony tak pragnęłam tego i cieszę się cała sobą. Usg w piątek mam nadzieję że mi pomoże i będę wtedy na legalu się cieszyć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejtak z ciekawości zajrzałam czy są listopadowki i tadam, nie zawiodłam się
witam sie z chyba 15stoma kreskami, biorąc pod uwagę ilość testów jakie zrobilam
w sumie to można powiedzieć, ze u mnie pierwszy cykl staran, 4ta ciaza, drugie dziecko, termin na początek listopada, ciaza potwierdzona betą
usg w najbliższą środę, praktycznie zero objawów poza szybsza zadyszka
pozdrawiam wszystkie czekające tak jak ja na bijące serduszko ❤ i życzę dużo spokoju, zdrowia i pozytywnego nastawienia
![]()
A jak sobie radzicie z mdlosciami??
ja nie mogę bardzo mięsa a winogrono też bym zjadlaWłaśnie nijak już kg schudłam przez ten wstręt do jedzenia. Jedyne co mogłabym jeść nałogowo to winogrono bezpestkowe![]()
Mi apka pokazuje 6+5 a mdłości żadnych i aż nie wiem, czy to dobrze, wręcz przeciwnie mam wrażenie, że mam wilczy apetyt. Jadłabym wszystko co pomidorowe.A jak sobie radzicie z mdlosciami??
Mi apka pokazuje 6+5 a mdłości żadnych i aż nie wiem, czy to dobrze, wręcz przeciwnie mam wrażenie, że mam wilczy apetyt. Jadłabym wszystko co pomidorowe.