• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Na alegro ktos wystawił opinie o nim że przed 16tyg cieżko było coś usłyszeć, na mediaexpercie też ma słabe opinie hmm wiec to co piszesz nie pokrywa sie z opiniami w necie😅Zaryzykuje chyba ten herzmedical glownie dlatego ze piszą że od 12 działa a jak kupie co piszą że od 16 to co mam sie potem czepiać jak mi w 12 nie wykryje 😅 dam znac jak przyjdzie i czy działa
Ja czytałam opinie na instagramaxh położnych i na tiktoku😉

reklama
Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale ja mam pakiet w Luxmedzie z pracy i, aby badanie było w ramach pakietu to musi być zlecone przez któregoś lekarza Luxmedu. W innym wypadku jest płatne.

O ten też mi właśnie w rodzinie polecali, ale zobaczyłam że od 16 tyg to mówię nie ma co zamawiać 😅 jak pamiętam nie ma tam żelu w zestawie?
Nie ma żelu, ale żel w wielkiej butelce w aptece kosztował mnie 4 zł, więc nie taki duży wydatek😂

Cześć dziewczyny , chcialam sie przywitać, najwyzszy czas🙂 podczytuje Was od początku jednak strach przed tym że coś może być nie tak nie pozwalał się ujawnić 🙈 przykro mi z powodu wszystkich strat 😔 krótko o mnie - termin na 2.11 (choć prowadzę też ciążę prywatnie I tam wyliczyli ze nawet 30.10). Jestem po dwóch ciążach pozamacicznych, teraz ciąża z ivf, wczoraj prenatalne - z usg wszystko w porządku, czekam na wyniki z krwi 🙂

A ja bym chciała jeszcze wrócić do tematu witaminek - jakie bierzecie? Czytałam o tych nowych rekomendacjach, w przyszłym tygodniu mam wizytę i zapytam o to lekarza, ale w międzyczasie jeszcze chciałam Was zapytać co bierzecie. Ja póki co biorę Pueria Uno, ale akurat mi się kończy i zastanawiam się czy ewentualnie nie trzeba będzie zmienić.
Dajcie znać ♥️

reklama
Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale ja mam pakiet w Luxmedzie z pracy i, aby badanie było w ramach pakietu to musi być zlecone przez któregoś lekarza Luxmedu. W innym wypadku jest płatne.

O ten też mi właśnie w rodzinie polecali, ale zobaczyłam że od 16 tyg to mówię nie ma co zamawiać 😅 jak pamiętam nie ma tam żelu w zestawie?
tak tak, teraz jest problem z tym ze mam skierowanie od lekarza z lx ale zlecone poprzez teleporadę, a trzeba iść osobiście na wizytę by dali to samo skierowanie.. 🤡

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry