Kinga_26
Fanka BB :)
Hejka, u mnie 12+5 i zaczynam czuć już niepokój, ponieważ jutro badania i boje się, czy na pewno wszystko dobrze. Zdecydowanie już też mam więcej energii, ale od tygodnia budzę się koło 4 i często nie mogę usunąć do 7  pogoda piękna więc też działam sobie na ogrodzie ile mi starcza sił, a co do brzucha to wydaje mi się, że jest już większy chociaż mój wcześniej malutki nie był
 pogoda piękna więc też działam sobie na ogrodzie ile mi starcza sił, a co do brzucha to wydaje mi się, że jest już większy chociaż mój wcześniej malutki nie był 

pogoda piękna więc też działam sobie na ogrodzie ile mi starcza sił, a co do brzucha to wydaje mi się, że jest już większy chociaż mój wcześniej malutki nie był

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze prenatalne
 trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze prenatalne 
 też już od paru dni nie śpie w dzień , mam wiecej siły do roboty, dziś ogarniam chałupe bo przez to wieczne zmęczenie to kurzy z 2 tyg nie scierałam
 też już od paru dni nie śpie w dzień , mam wiecej siły do roboty, dziś ogarniam chałupe bo przez to wieczne zmęczenie to kurzy z 2 tyg nie scierałam  
		 to Jeszcze pierwszy trymestr. Drugi trymestr zaczyna się z początkiem 14go tygodnia.
 to Jeszcze pierwszy trymestr. Drugi trymestr zaczyna się z początkiem 14go tygodnia. 

dla mnie przy braku dolegliwości ciążowych, dopóki nie czuje ruchów też to trochę abstrakcyjne
 dla mnie przy braku dolegliwości ciążowych, dopóki nie czuje ruchów też to trochę abstrakcyjne 

weekend wyszłam na dwór i trochę pospacerowałam  i byłam w sklepie
 weekend wyszłam na dwór i trochę pospacerowałam  i byłam w sklepie