Cześć dziewczyny,
Miałam dziś prenatalne. Wszystko ok, lekarz powiedział że najprawdopodobniej dziewczynka Mam już syna 15 letniego.
 Mam już syna 15 letniego.
Popłakałam się jeszcze przed badaniem, bo w styczniu poronienie w 12+5, nie doczekałam wtedy do prenatalnych, więc dziś moje pierwsze pytanie do lekarza było, czy dziecko żyje.
Na szczęście wszystko ok, dziękuję Opatrzności. Kamień spadł mi z serca, w czasie majówki próbowałam się relaksować, ale z tyłu głowy oczekiwanie i lęki.Teraz tylko czekam na wyniki pappa.
Miłego dnia.

Miałam dziś prenatalne. Wszystko ok, lekarz powiedział że najprawdopodobniej dziewczynka
 Mam już syna 15 letniego.
 Mam już syna 15 letniego.Popłakałam się jeszcze przed badaniem, bo w styczniu poronienie w 12+5, nie doczekałam wtedy do prenatalnych, więc dziś moje pierwsze pytanie do lekarza było, czy dziecko żyje.
Na szczęście wszystko ok, dziękuję Opatrzności. Kamień spadł mi z serca, w czasie majówki próbowałam się relaksować, ale z tyłu głowy oczekiwanie i lęki.Teraz tylko czekam na wyniki pappa.
Miłego dnia.

moja grecka majówka jeszcze trwa, wracamy w środę a w czwartek prenatalne
 moja grecka majówka jeszcze trwa, wracamy w środę a w czwartek prenatalne  

chociaż jak to mój mąż powiedział ja się będę martwić aż do porodu a potem tylko do 18- tki
 chociaż jak to mój mąż powiedział ja się będę martwić aż do porodu a potem tylko do 18- tki 

Po prostu trochę zbiła mnie z pantałyku ta dzisiejsza wizyta
 Po prostu trochę zbiła mnie z pantałyku ta dzisiejsza wizyta