• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Pamiętaj myślami jesteśmy wszystkie z Wami, przesyłamy ogrom sił i miłości na ten ciężki czas.. 🤍

no to mamy razem tego samego dnia tylko ja po Tobie prenatalne :) a który będzie u Ciebie tydzień jeśli mogę wiedzieć?
13+2 wg om a wg usg 13+5 więc ja już mam tak praktycznie na ostatnią chwilę badania, ale niestety 3 maja wypadł w piątek wiec o tydzień się przesunęło 😉

Mam pytanie o termin porodu. USG przed 10 tygodniem ciąży pokazało, że ciąża jest 4 dni młodsza względem terminu z OM a dzisiejsze USG potwierdziło termin z OM. Wiem że to tylko orientacyjne wyliczenia (syna urodziłam 11 dni po terminie), ale tak się zaczęłam zastanawiać nad tymi terminami po dzisiejszej wizycie. U Was się pokrywają terminy USG i OM?
U mnie ostatnio jak dobrze pamiętam były jakieś 2-4 dni różnicy i lekarz powiedział, że nie bierzemy tego pod uwagę tylko liczymy termin z OM.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry