Aleksandra_z
Fanka BB :)
Hej  też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Obudziłam się w doskonałym humorze i to 1.5h przed budzikiem
 też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Obudziłam się w doskonałym humorze i to 1.5h przed budzikiem  taka ulga po tym wczorajszym usg… jak wyszłam z gabinetu to aż miałam łzy w oczach
 taka ulga po tym wczorajszym usg… jak wyszłam z gabinetu to aż miałam łzy w oczach  także czekam tu na kolejne dobre wieści!
 także czekam tu na kolejne dobre wieści!

też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Obudziłam się w doskonałym humorze i to 1.5h przed budzikiem
 też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Obudziłam się w doskonałym humorze i to 1.5h przed budzikiem  taka ulga po tym wczorajszym usg… jak wyszłam z gabinetu to aż miałam łzy w oczach
 taka ulga po tym wczorajszym usg… jak wyszłam z gabinetu to aż miałam łzy w oczach  także czekam tu na kolejne dobre wieści!
 także czekam tu na kolejne dobre wieści! 

To będzie 3 córka, nie dane mi było mieć syna
 To będzie 3 córka, nie dane mi było mieć syna 

pewnie się to niedługo zmieni ale dopóki nie czuje jeszcze maleństwa skusiłam się na detektor.
 pewnie się to niedługo zmieni ale dopóki nie czuje jeszcze maleństwa skusiłam się na detektor.