ol.gol
Fanka BB :)
Dziewczyny, jeśli ktoś chce jeszcze dołączyć na prywatny to niech się zgłosi, bo robiłam już 2 posty wcześniej z prośbą o zgłoszenia, ale widać że wciąż nowe osoby dołączają. Zgłoszę nowe osoby, ale to też trochę potrwa, bo to zależy od admina (obecnie czekałam z 5 dni).

Myślę moze Krystian, Bartek albo Hubert. Sama nie wiem. Beniamin i Brunon też mi się podobają. Mam taki pomysł, żeby może spisać na kartce imiona, które mi się podobają i to samo niech zrobi mąż i córka
 Myślę moze Krystian, Bartek albo Hubert. Sama nie wiem. Beniamin i Brunon też mi się podobają. Mam taki pomysł, żeby może spisać na kartce imiona, które mi się podobają i to samo niech zrobi mąż i córka może akurat jakieś imię powtórzy się u całej trójki.
 może akurat jakieś imię powtórzy się u całej trójki. 
		 maluchy chciałyby Ania, starszak sam nie wie ale nie to co ja proponuje
 maluchy chciałyby Ania, starszak sam nie wie ale nie to co ja proponuje  mąż dla dziewczynki Maja, a z mojej listy nic mu się nie podoba zaproponowałam Aniele, Liwie i Jaśmine. Na prenatalnych lekarz mówił ze dziewczynka wiec na ta chwile głównie rozmawiamy o dziewczęcych imionach, a z chłopięcych podobają mi się Witold, Stanisław i to na tyle. W domu mam Olka, Leona i Hanię
 mąż dla dziewczynki Maja, a z mojej listy nic mu się nie podoba zaproponowałam Aniele, Liwie i Jaśmine. Na prenatalnych lekarz mówił ze dziewczynka wiec na ta chwile głównie rozmawiamy o dziewczęcych imionach, a z chłopięcych podobają mi się Witold, Stanisław i to na tyle. W domu mam Olka, Leona i Hanię