Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podobno jak trudno jest podjąć jakąś decyzję, to trzeba napisać na kartkach i wylosować. Ale nie dlatego, żeby w ten sposób wylosować, tylko, żeby zobaczyć, czy po wylosowaniu przy danej opcji poczuje się ulgę czy zawódTeż mi się Nikodem podoba, ale u nas teraz jak się wyjdzie na plac zabaw to co drugi chłopiec to NikodemMyślę moze Krystian, Bartek albo Hubert. Sama nie wiem. Beniamin i Brunon też mi się podobają. Mam taki pomysł, żeby może spisać na kartce imiona, które mi się podobają i to samo niech zrobi mąż i córka
może akurat jakieś imię powtórzy się u całej trójki.
![]()
O Jaśmina też fajne, ale tak ma na imię córka mojej szefowej, to nie będę ściągaćU Nas tez trwa debata imion i mamy 5 osób które zabierają głosmaluchy chciałyby Ania, starszak sam nie wie ale nie to co ja proponuje
mąż dla dziewczynki Maja, a z mojej listy nic mu się nie podoba zaproponowałam Aniele, Liwie i Jaśmine. Na prenatalnych lekarz mówił ze dziewczynka wiec na ta chwile głównie rozmawiamy o dziewczęcych imionach, a z chłopięcych podobają mi się Witold, Stanisław i to na tyle. W domu mam Olka, Leona i Hanię
![]()
Zgłaszam sięDziewczyny, jeśli ktoś chce jeszcze dołączyć na prywatny to niech się zgłosi, bo robiłam już 2 posty wcześniej z prośbą o zgłoszenia, ale widać że wciąż nowe osoby dołączają. Zgłoszę nowe osoby, ale to też trochę potrwa, bo to zależy od admina (obecnie czekałam z 5 dni).
Właśnie zrobiłam tak: ja, mąż i córka wypisaliśmy na kartkach imiona, które nam się podobają. Później każdy czytał swoją listę a pozostała dwójka mówiła, które im się podoba, a które nie. W ten sposób została lista 5 imion, które podobają się wszystkim i między nimi będę wybierać, chociaż narazie najbardziej w głowie mam 3 : Szymon, Beniamin i GerardPodobno jak trudno jest podjąć jakąś decyzję, to trzeba napisać na kartkach i wylosować. Ale nie dlatego, żeby w ten sposób wylosować, tylko, żeby zobaczyć, czy po wylosowaniu przy danej opcji poczuje się ulgę czy zawódPrzemawia to do mnie
![]()
ja poproszeDziewczyny, jeśli ktoś chce jeszcze dołączyć na prywatny to niech się zgłosi, bo robiłam już 2 posty wcześniej z prośbą o zgłoszenia, ale widać że wciąż nowe osoby dołączają. Zgłoszę nowe osoby, ale to też trochę potrwa, bo to zależy od admina (obecnie czekałam z 5 dni).
Hej. Napewno dołączysz do prywatnej ale to trzeba czasu, na spokojnieHop hop czy ktos tu jeszcze jest, czy sie do Was spoznilam i wszystkie jestescie juz na grupie prywatnej?![]()
tak, ale jak pisałam to trwa, bo to robi aniaslu.@ol.gol pytam w imieniu @Irene_555 czy można jeszcze dopisywać się do wątku zamkniętego?