U mnie też pierwsze po 10 latach starańKurczę, wy już dzieciaczki macie, a to będzie nasze pierwsze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie też pierwsze po 10 latach starańKurczę, wy już dzieciaczki macie, a to będzie nasze pierwsze![]()
No bo to mogą być wzdęcia, a załatwiasz się codziennie? Ja jak zaczęłam brać czopki glicerynowe i więcej pić i brać probiotyk to zaczęłam się częściej załatwiać , no chociaż co drugi , trzeci dzień a nie jak wcześniej 5 dni nic. I był tego efekt że brzuch jak balon. A teraz już brzuch w normie , nie mam już takich tak okropnie wzdetego brzucha. No i też woda się może zatrzymywać. Dlatego brzuch może się taki wydawać jak na 4 miesiąc.Ale oczywiście zaczęłam się zastanawiać czy się coś złego nie dzieje, jak wczoraj był większy a dziś znowu normalny
I po cyckach się ciągle macam czy bolą![]()
Faktycznie mocno nieciekawie to wygląda z Twojego opisuNo bo to mogą być wzdęcia, a załatwiasz się codziennie? Ja jak zaczęłam brać czopki glicerynowe i więcej pić i brać probiotyk to zaczęłam się częściej załatwiać , no chociaż co drugi , trzeci dzień a nie jak wcześniej 5 dni nic. I był tego efekt że brzuch jak balon. A teraz już brzuch w normie , nie mam już takich tak okropnie wzdetego brzucha. No i też woda się może zatrzymywać. Dlatego brzuch może się taki wydawać jak na 4 miesiąc.
Ja ogólnie schudłam 4 kg przez te mdłości. A dla mnie to nie dobrze bo ważyłam 45 kg. Teraz jest 41ale powoli jest lepiej z jedzeniem już , trochę więcej rzeczy wchodzi.
Ogólnie krwawienie wrócilo do stanu poprzedniego czyli plamien . Ja się tak zastanawiam czy ona mi tym wziernikiem tam szyjki czy pochwy po prostu też nie skaleczyła że tak krew leciała po badaniu . Bo aż nie możliwe że po badaniu tak się stało a wcześniej było po prostu plamienie , czerwono brązowe. Powiem Wam że trochę straciłam zaufanie do niej. Jeszcze ten wziernik tak na sucho na tą suchą pochwębolało bardzo. Dlatego tak potem skojarzyłam fakty.
No ale stan zapalny napewno jest więc plukam tym Tantum rosa
No jestem , mam 163 wzrostu. Ale ja od dziecka drobna, chudaFaktycznie mocno nieciekawie to wygląda z Twojego opisumatko to Ty drobniutka musisz być
![]()
To ja tak samoTo już takie kumate dziecimożna coś ciekawego przygotować
Moje mają 4 i 6będę myśleć po kolejnych wizytach.
Na razie muszę mieć pewność, że będzie wszystko dobrze
Ale cudne zdjęcieTo ja tak samoboję się powiedzieć na razie córce 4,5. A ciągle chodzi i mówi, że każdy ma rodzeństwo tylko nie ona i że przecież ona prosi i prosi, a my nic.
Wrzucam mojego aliena 2.9cm
@Karin89 ja też po badaniu miałam krawienia, ale mnie uprzedziła. A przed właśnie miałam takie jak Ty opisujesz plamienia. I jestem w trakcie antybiotyku, po drugim dniu nie mam żadnych plamien. Albo zbieg okoliczności albo moja infekcja pe ch reza nie obejmowała tylko układu moczowego a i płciowy przez to miałam takie, a nie inne objawy. A byłam w szoku, bo nic nie wskazywało na zum... bakteriomocz bezobjawowy. Może zrób też badanie moczu jeśli nie robiłaś albo wymaz z szyjki. Tak mi doradzała lekarka, więc tylko powtarzam
W poniedziałek robię Nifty pro.
Ja też bym mogła spać i spać. Obiecuję sobie, że chociaż coś wieczorem poczytam czy obejrzę, a jak położę córkę spać to ledwo się zwlekam umyć zęby.
Co to za obcy zamieszkał w twoim brzuchu?To ja tak samoboję się powiedzieć na razie córce 4,5. A ciągle chodzi i mówi, że każdy ma rodzeństwo tylko nie ona i że przecież ona prosi i prosi, a my nic.
@Karin89 ja też po badaniu miałam krawienia, ale mnie uprzedziła. A przed właśnie miałam takie jak Ty opisujesz plamienia. I jestem w trakcie antybiotyku, po drugim dniu nie mam żadnych plamien. Albo zbieg okoliczności albo moja infekcja pe ch reza nie obejmowała tylko układu moczowego a i płciowy przez to miałam takie, a nie inne objawy. A byłam w szoku, bo nic nie wskazywało na zum... bakteriomocz bezobjawowy. Może zrób też badanie moczu jeśli nie robiłaś albo wymaz z szyjki. Tak mi doradzała lekarka, więc tylko powtarzam
Ja też bym mogła spać i spać. Obiecuję sobie, że chociaż coś wieczorem poczytam czy obejrzę, a jak położę córkę spać to ledwo się zwlekam umyć zęby.
Gratuluję wczorajszej wizytyTo ja tak samoboję się powiedzieć na razie córce 4,5. A ciągle chodzi i mówi, że każdy ma rodzeństwo tylko nie ona i że przecież ona prosi i prosi, a my nic.
Matko bosko tak się nie mogę zebrać żeby cokolwiek napisaćDziewczyny jak się czujecie? @Mokra_kurka jak w pracy? Podzieliłaś się już dobrymi wieściami? @callin@ jak samopoczucie? @dzika_wiśnia1995 jak się trzymasz, objawy trochę odpuściły? Widzę że chyba trzeba Was wywołać trochę do tablicy bo przecież ten wątek wymiera... Same złe wieści tu ostatnio
Ja umówiłam sobie pierwsze prenatalne na 20.05, kolejna wizyta już z badaniami pierwszego trymestru już 20.04Od kilku dni łykam dwie tabletki Xonvea na noc i rano faktycznie czuje się lepiej, popołudniu zwłaszcza jak dopadnie mnie głód to znów robi się masakra, ale może dojdę z czasem do odpowiedniego dawkowania i będę czuć się lepiej cały dzień
W domu mam straszny syf, sterty czystego prania czekają na złożenie a ja zamiast to zrobić to leżę razem z nimi kiedy tylko się da
Dziewczyny, obudzimy ten wątek do życia czy nie? Proszę mi tu opisać swoj dzień wszystkie, po kolei raz raz!![]()