Moonstone
Moderator
I teraz nie wiem, jaka reakcje dać…Cholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpana![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I teraz nie wiem, jaka reakcje dać…Cholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpana![]()
starania uczą życia! Ja np się dowiedziałam, że to moja wina, ze nie wychodzi, bo nie umiem odpuścić, a gdybym umiała to by się udałoCholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpana![]()
Prawda? Jak tak dalej pójdzie, zaczniemy doceniać „ten czas”starania uczą życia! Ja np się dowiedziałam, że to moja wina, ze nie wychodzi, bo nie umiem odpuścić, a gdybym umiała to by się udało![]()
u nas już było odpuszczenie, dopuszczenie, spuszczenie i nadal nicPrawda? Jak tak dalej pójdzie, zaczniemy doceniać „ten czas”
Z tym odpuszczeniem (słownik zmienia mi na „dopuszczaniem”), to przecież najstarsi górale o tym wiedzą!
![]()
Oj tam, myśle że wiesz - podziwiaj moją cierpliwośćI teraz nie wiem, jaka reakcje dać…![]()
trzymajmy za siebie kciukiKurde, są ciąże które nam się po prostu należą. Mama in spe oczywiście jeszcze bardziej, ale NAM się należą! I na nie czekamy i będziemy czekać!
Tak zrobiłam,wyszedł znowu pozytywny. Pojadę rano na bete.Trzeba próbować aż się uda. Emily czy zrobiłaś kolejny test?
Daj znać jak u Ciebie. Trzymam kciukiTak zrobiłam,wyszedł znowu pozytywny. Pojadę rano na bete.
Jasne! Czekam i sie modlę, już poDaj znać jak u Ciebie. Trzymam kciuki