mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
okiiTo powodzenia! Dawaj znać jak zatestujesz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okiiTo powodzenia! Dawaj znać jak zatestujesz![]()
a czy miała któraś z was strasznie drażliwe sutki w czasie owulacji. Już 5 dzien są strasznie tkliwe
Może być pozytywna, ale negatywna nie wykluczy ciąży. Impantacja może być 6-12dpo, więc trzeba się uzbroić w cierpliwośćCzy bhcg po 9 dniach od owulacji jest wiarygodna???
gratulujęHeeeej, wracam po prawie miesiącu. Z racji tego, że chciałam się odciać totalnie od tego co sie stało w zeszłym miesiącu ( ciaza biochem) odpuściłam totalnie wszystko...
Dziś coś mnie tknęło, miesiączkę mam dostać za 3,4 dni.I tu takie coś...
Na betę pójdę jednak po niedzieli dopiero,w dniu planowanej miesiączki. Nie chce się znowu za szybko cieszyć.![]()
Chyba jeszcze nie ma czego. W zeszłym miesiącu się przejechałam. Jednak w tym msc,pozytywny jeżeli tak go można nazwać wyszedł prędzej...gratuluję