Lady Loka
Fanka BB :)
Gdzie się naczytałaś? Poszukaj, może masz jakiś lab otwarty w niedzielę.Aha, no ja już się naczytalam że mogło dojść do poronienia także nie napalam się. Życzę wam dużo zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie się naczytałaś? Poszukaj, może masz jakiś lab otwarty w niedzielę.Aha, no ja już się naczytalam że mogło dojść do poronienia także nie napalam się. Życzę wam dużo zdrówka!
Napisałam że Emilyy powinna leżeć... Zauważcie ze starają się dlugo, więc gdyby udało im się to powinna bardzo na siebie uważać. Niech sobie odpoczywa. Byle di poniedziałku. Beta powinna przyrosnac. Trzymam kciuki za Ciebie Emilyy żebyś szczęśliwie zaszła w upragnioną ciążę. Wiem że ciężko zachować w sekrecie taka wiadomość i uważam że powinnas powiedzieć mężowi o swoich przypuszczeniach.
Na różnych forach... a teraz znowu wyszedł mocniejszy test pozytywnyGdzie się naczytałaś? Poszukaj, może masz jakiś lab otwarty w niedzielę.
No ale naprawdę wybarwienie kreski nie odzwierciedla poziomu bety. Po co te testy robisz? Poczekaj, zrób w poniedziałel betę, w środę przyrost i wtedy będzie miarodajna informacja. Potem przy becie powyzej 1000 do lekarza na USG.Na różnych forach... a teraz znowu wyszedł mocniejszy test pozytywny![]()
Również popieram. I nie musisz już leżećNo ale naprawdę wybarwienie kreski nie odzwierciedla poziomu bety. Po co te testy robisz? Poczekaj, zrób w poniedziałel betę, w środę przyrost i wtedy będzie miarodajna informacja. Potem przy becie powyzej 1000 do lekarza na USG.
a dlaczego wcześniej musiała, a teraz nie musi?Również popieram. I nie musisz już leżeć![]()
Plemniki musiały znaleźć drogę, a wszyscy wiedzą, ze sprzyja temu pozycja poziomaa dlaczego wcześniej musiała, a teraz nie musi?
Cześć. Przeglądam i nigdzie nie widzę topiku kobiet które w tym miesiącu zaczną starania o ciążę. Może jest nas więcej. ?
Cześć. Przeglądam i nigdzie nie widzę topiku kobiet które w tym miesiącu zaczną starania o ciążę. Może jest nas więcej. ?
Ja się będę starać.Może jest tu więcej osób które planują się starać o dzidzie w tym cyklu?
Witaj. Ja dopiero czekam na okres i wtedy zacznę starania. Czyli chcesz mieć bobasy rok po roku? Miło że zajrzałaś.Ja się będę starać.
Pierwsza ciąża zakończona w lipcu.
Udało się za pierwszym razem zajść. W październiku się nie udało , nie poczułam tego czegoś jak przy pierwszym razie.