Podobne tematy
- guest-1676748131
- Przyszłe mamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety nie wszystkim się udaTrzeba próbować aż się uda. Emily czy zrobiłaś kolejny test?
Musisz próbować i bardzo chcieć. I nie odpuszczać.niestety nie wszystkim się udastatystki
![]()
ja to luz bo ja jestem bardzo cierpliwa więc mogę się dłuuugo starać, gorzej mają te niecierpliwe, które muszą szybciej zajśćMusisz próbować i bardzo chcieć. I nie odpuszczać.
Ale normalnie jak ktoś jest niecierpliwy to jest w tych 30% w pierwszym cyklu, inaczej bez sensu...ja to luz bo ja jestem bardzo cierpliwa więc mogę się dłuuugo starać, gorzej mają te niecierpliwe, które muszą szybciej zajść
dokładnie, bo są te ztych niecierpliwych, co one jak coś chcą to muszą mieć teraz. A my z tych cierpliwych i staramy się 3lata bo to nie problem dla nasja to luz bo ja jestem bardzo cierpliwa więc mogę się dłuuugo starać, gorzej mają te niecierpliwe, które muszą szybciej zajść
Chyba za mało odpuszczacie.dokładnie, bo są te ztych niecierpliwych, co one jak coś chcą to muszą mieć teraz. A my z tych cierpliwych i staramy się 3lata bo to nie problem dla nas![]()
ostatnio nawet seks odpuściliśmy także nie wiemChyba za mało odpuszczacie.![]()
To musi się udać!ostatnio nawet seks odpuściliśmy także nie wiem![]()
Cholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpanadokładnie, bo są te ztych niecierpliwych, co one jak coś chcą to muszą mieć teraz. A my z tych cierpliwych i staramy się 3lata bo to nie problem dla nas![]()