Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!ja sie piszę! zdecydowanieto można jesczze w zimie
cego to ludzie nie wymyślą![]()

hahaAle super pomysł.. Nie słyszałam o tym dotąd, a to od 2003 roku funkcjonuje? Rewelacja. Bardzo chętnie się wybierzemy. Ciekawe tylko co na to JeremiCzy da nam film obejrzeć, czy da pokaz możliwości wokalnych
![]()
tez tak o Igorku pomyslałam ale mam tajną bron "cycuś"
Tak, tak.. ja tę broń nazywam czasami knebelkiemhahatez tak o Igorku pomyslałam ale mam tajną bron "cycuś"
![]()
ale działa i nic jej nie przebijeTak, tak.. ja tę broń nazywam czasami knebelkiem![]()
aż boje sie rozstania co to będzie 
ale działa i nic jej nie przebijeaż boje sie rozstania co to będzie
![]()
nie wiem jak inne mamy na moje występy 
Oj Iza, może okaże się, że Twój występ będzie o niebo ciekawszy niż filmhmm... Gaja podłącza się do szybkiego tankowania, więc mnie ta broń nie ratuje.... jakby co, zdejmę jej pieluchę i bedę śpiewać kolędy - to często działanie wiem jak inne mamy na moje występy
![]()

Mamy jeszcze okres światecznny to jakby co się przyłączymy do śpiewania kolędhmm... Gaja podłącza się do szybkiego tankowania, więc mnie ta broń nie ratuje.... jakby co, zdejmę jej pieluchę i bedę śpiewać kolędy - to często działanie wiem jak inne mamy na moje występy
![]()

Ale może uda się kilka filmów obejrzeć