• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Łojotokowe zapalenie skóry

Dziewczyny witajcie.
Mam pytanie odnośnie łojotokowego zapalenia skóry? Czy miała któras z Was w ciąży? Wiecie czy da się to wyleczyć domowymi sposobami czy konieczna wizyta u dermatologa , czy on w ogóle coś pomoże w takiej sytuacji . Pozdrawiam

reklama
A skąd taka diagnoza? Miałaś już wcześniej? Moim zdaniem powinnaś udać się do dermatologa, ale to mogą być po prostu zmiany hormonalne i można tylko wyeliminowywać skutki, a nie przyczyny.

Co roku zimą mam na brodzie ale mniejsza plamę i sama znika po krótkim czasie. tym razem zmiany rozeszły się po całej brodzie , koło płatów nosowych i jest luszczaca sie skora kolo brwi od ok 3 miesięcy. Nie byłam u dermatologa .. te same zmiany przy lojotokowym zapaleniu widzę na necie i stad moja diagniza .

Na własną rękę nie rób za dużo. Poczekaj do wizyty. Jest trochę kosmetyków na takie schorzenie, ale nie będę teraz nic polecać, bo nie wiem czy można je stosować w ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry