• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lot samolotem

Natalia1208

Fanka BB :)
Hej dziewczyny

Jestem obecnie w 30 tygodniu ciazy, mieszkam w UK ale wracam do Polski na stałe za dwa tygodnie. Moja ciąża przebiega prawidłowo. Jedyną rzeczą, która spędza mi sen z powiek jest lot samolotem. Obawiam się chociaż leciałam już w 22 tygodniu i wszystko było ok. Czy latalyscie w ciąży? Wiem że kobiety Lataja nawet na wakacje i się nie przejmuja. Położną sama zaproponowała że wypisze mi pozwolenie na lot ale jakoś martwię się o moja córeczkę.

reklama
Rozwiązanie
Poce sie jak mops. Masakra ile musimy sie nameczyc zebyc miec upragnionego dzidziusia. Do tego skurcze lydek, ciezki brzuch. Zmeczenie i inne dolegliwosci.
Ja leciałam w 25 i wracałam 27 tc i ta linia wpuszczała do 27 tc. Miałam zaświadczenie i luźne ciuchy, ze brzuszka nie było widać wiec nikt mi uwagi nie zwrócił, nikt nawet nie wiedział. Napewno musisz mieć zaświadczenie, plus zależy jaka linia, bo maja swoje procedury. A No i jeżeli masz duży brzuch to mogą cię nie wpuścić na pokład mimo zakupionego biletu i regulaminu.

reklama
reklama
Jeśli ciąża przebiega bez komplikacji to można latać do wtedy, do kiedy zezwala regulamin linii lotniczych.
Krzywdy dziecku nie zrobisz, musisz tylko się oszczędzać i nie przeforsowywac. To tylko dwie godziny z hakiem nic złego się nie stanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry