Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale akurat mialam na mysli inne termometry z allegro bo jest ich duzo i jakos mi nie wygladaja na dobre(byc moze sie myle) ale jak mowisz,ze Twoj czasem zaniza temp. to nie zawsze mozna na niego liczyc w 100%;-) 

Nie wiem czy nakłądki pasują na każdy typ termometru Brauna
Ja,jak na razie ciągnę jeszcze na tych,które zakupiłam wraz z termometrem
Ale patrzyłam kiedyś w Bootsie za samymi nakładkami i tylko jednego rodzaju były,dokładnie takie jak mam teraz
I tu pytanie czy te nakladki sa uniwersalne,pasuja na kazda toalete?A co do termometru to tez mam taki jak Tichonek i jestem bardzo zadowolona.
).Ja tam nie mierzyłam żadnego obwodu sracza czy cuś
,poszłam do Smythsa,było kilka do wyboru-wszystkie takiej samej wielkości,wybrałam taką jaka mi się podobała i zakupiłam
: BABYLO SOFT SEAT WITH HANDLES – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
nie wiem jak to nazwaćz przodu on jest- w kazdym razie ten dziubek to własnie raczej dla chlopca zeby siuski nie zmieniły kierunku za bardzo
ale dopiero po kilku uzyciach zajarzyłam ,ze to się zdejmuje
takze i moja Niki siusiała z "dziubkiem". Takze od wyboru do koloru. A i nawet widziałam gdzieś pachnące
zielone jabłuszka czy coś