• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"Łowcy promocji"

Zakładam ten temat, bo kilka razy oglądałam na TLC "Łowcy promocji".
Chciałabym, abyśmy wymieniały się informacjami gdzie można coś taniej kupić, może wiecie coś o kuponach rabatowych.
Może wspólnie uda nam się cosik zaoszczędzić w tych trudnych czasach.

Ja wczoraj kupiłam w TESCO Pampersy mega pack 4+ za 15euro za 104 szt., czyli jedna wychodzi 0,14 centów, dla porównania tescowe wychodzą 0,15.

Zapraszam do wymiany cennych informacji.

reklama
Dobry watek :-)
Po te pampery to ja sie chyba jutro wybiore o ile jeszcze bedzie promocja ;-) W sumie moja jeszcze 4 nosi, ale zapas zawsze mozna zrobic, tym bardziej ze tanio wychodzi :-)
Z tego co wiem, to w dunnisie teraz jest promocja na j&j dla dzieciakow, ale szczegolow nie znam, bom nie byla jeszcze ;-)

ooo fajnie musze kupić pampki, Zuzia nosi 4 ale zastanawiam sie czy nie przejść a 4+ bo ostatnio odciskuja jej sie na nóżkach.

U nas w super value kupowałam ostatnio, i jeszcze są, chusteczki pampers te niebieskie 6 za 6euro i są też Pamersy mega pack za 15 euro, ale u nas zostało tylko rozmiar 5.

Aga Natalia dobry pomysł , ale podobny wątek już jest odnośnie zakupów i promocjii więc może połączymy je żeby nie powtarzać?:)

P.S. Już zrobione

Ostatnia edycja:
Tesco : chusteczki niebieskie i sensitive 6pack za 4.99e

Aga Natalia niestety chyba nie ma tutaj tak jak w Stanach,zresztą przydałoby się lepiej przyjrzec skąd tamci ludzie mają te gazetki.

Ja ostatnio za całkowite FREE wymieniłam kupon Huggies Pampersy,czyli 6e w kieszeni.
Kupon był w gazetce Maternity,która leży sobie na poczekalni w szpitalu.Tam też był kupon na 1off chusteczki nawilżane,czyli dopłaciłam tylko 50centów. :-)

znalazłam taką wypowiedź:

W Stanach drukowane sa specjalne gazetki, jako dodatek do weekendowego wydania dziennikow; maja ok. 30 stron i zawieraja tylko i wylacznie kupony. Najpopularniejsze to: Red Plum i Smart Source, wydawane raz w tygodniu oraz Procter & Gamble, ktory ukazuje sie raz w miesiacu. Niektorzy kupuja kilka wydan weekendowej gazety, zeby miec wiecej kuponow na dany produkt.

tutaj nie widziałam takich gazetek niestety.

a tutaj opis jednej z bohaterek,która jak się okazuje używała kuponów w sposób nieuczciwy:
http://jillcataldo.com/alleged-tlc-extreme-couponing-fraud

a
tutaj blog extreme couponer :
http://www.jaimekirlewcouponing.com/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry