K
kasia290514
Gość
Wszystko jest piękne dla maluszków te śpiworki i rożki.zwariować można. Ale będzie trzeba na coś się zdecydować jak już potwietdzi płeć
Będzie trudny wybór ..
Będzie trudny wybór ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

No zazdroszczę tym mamom, które już coś mają i nie muszą decydować!
Ale łóżeczko to i tak pikuś. Mnie przeraża zakup wózkaNie wiem co wybrać, naprawdę nie wiem...to jest cholernie ciężka decyzja
to też wielki problem
a tak się cieszyłam, że jedną rzecz będę miała z głowy
myślę, że problem rozwiąże się jak poznamy płećA co myślicie o tych przewijakach co na łóżeczko sie kładzie? NA długo to sie przydaje czy dosłownie tylko na chwilę dla maleństwa?
nawet go nie zdejmowałam póki dzieci były malutkie tak przez pół roku jak nie dłużej sie sprawdzał, kupiłam tylko takie frotkowe prześcieradełka na gumce na niego.
po pierwszej nocy w domu kiedy Filip sie urodził a M postanowił że całą noc to on bedzie wstawał i przynosił mi go na karmienie i zmieniał mu pieluszki klęcząć na podłodze przy łóżku o 8 rano wyszedł z domu i wrócił z przewijakiem mówiąc że długo tak na kolanach to on nie pociągnie