Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajnie że Ci się podoba =)
W poniedziałek jadę do Częstochowy po: Radek Klupś VII z szufladą, znalazłam na allegro razem z szufladą i materacykiem kokos-pianka-gryka za 399zł, baaardzo przystępna cena-bo wszędzie są za 450 z szufladą i to bez materaca
KLUPŚ ŁÓŻECZKO RADEK VII TEAK + SZUFL+ MAT G-K (1156994221) - Aukcje internetowe Allegro
Aaaaa muszę się pochwalić że pościel już do mnie przyszła, śliczna, i gatunkowo też wydaję mi się być bardzo dobra, zobaczymy po praniu
14ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1150700761) - Aukcje internetowe Allegro
Wstępnie mogę powiedzieć że naprawdę polecam pościel firmy MILPOL![]()
Śliczny ten zestaw pościeli,chyba sama się skuszę na taki:-)Aaaaa muszę się pochwalić że pościel już do mnie przyszła, śliczna, i gatunkowo też wydaję mi się być bardzo dobra, zobaczymy po praniu
14ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1150700761) - Aukcje internetowe Allegro
Wstępnie mogę powiedzieć że naprawdę polecam pościel firmy MILPOL![]()