• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

reklama
Tygrysek-M, Wasze tez piekne :) ehh te rzeczy dla dzieci sa takie slodkie :)

Macie juz ochote pieknie poscielic? Ja ciagle o tym mysle.. :) ale bezsensu scielic 3 miesiace wczesniej.. szczegolnie jak sie ma kota w domu..

Niedlugo juz bedziemy wklejac fotki kącikow dla naszych maluchow.. a pozniej nasze kruszynki w tych pieknych lozeczkach :) rozmarzylam sie..

Jeszcze zapomniałam dodać, że jeden komplet pościeli też już mamy Rabbit Blue Premium
Szczerze przyznam, że już bym bardzo chciała przygotować łóżeczko ale jeszcze muszę wytrzymać :-p pościelą też jestem zachwycona :-)
Z tych większych rzeczy to jeszcze mi tylko brakuje wózka i materaca do łózeczka.

Elzu - tak ja też mam ochotę już poscielić łózeczko :) I baldachimek założyć... Całe szczęście ze jeszcze nie mam ani kołderki ani pościeli :D Na zakupy ruszamy gdzieś koło września :)

Trusia77 my za 5-elementową pościel feretti rabit blue zapłaciliśmy 274 zł. W skład zestawu wchodzi poduszka, kołderka, poszewka na poduszkę, poszewka na kołderkę, ochraniacz, z którego też można zdjąć poszewkę do prania. Dokupiliśmy jeszcze do kompletu rożek za 47 zł. Niestety w sklepie z tego modelu nie było baldachimu (moskitiery) ale już znalazłam na allegro :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry