reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

reklama
Ixi piękny kącik...

swoją drogą mam taki sam przewijak i jak teraz popatrzyłam u Ciebie to mi się taki duży wydaje.

No i nasz nie do końca skończony, ale jednak Leosiowy kącik:
q (7).JPGq (6).JPGq (4).JPGq (9).JPGq (2).JPGq (1).JPG

Huśtawkę z FisherPrice dostałam od brata, i nie za bardzo umiem ją złożyć, więc czeka aż T. wróci z Niemiec :)

Ixi pięknie się prezentuje łóżeczko, ja mam oddzielną komode na ciuszki maluszka ale jest ona bardzo duza wiec napewno wszytsko sie ladnie zmiesci i nie bedzie poupychane zebym nie mogla czegos znalesc, ale mysle ze i tak pare ciuszkow bedzie gdzies lezalo na wierzchu wlasnie po to zeby szybko wziasc :) No i komoda jest za wysoka zebym mola polozyc na nim przewijak wiec bedzie tak jak u Ciebie :)

Amerie rewelacyjnie wyglada pokoik, normalnie bosko :)

Pokoik miał nawiązywać do stumilowego lasu, i chyba się udało.
Wszystko poza drzewem robił mój mąż, drzewo to naklejka przymocowana za pomocą kleju do tapet....jeszcze dużo rzeczy brakuje, ale i tak jest fajnie :)

I co najlepsze, ta niebieska farba ma zapach niezapominajek, więc jak się wchodzi do pokoiku to czuć kwiaty a nie świeżą farbę :D

Amerie własnie miałam pytać czy ta trawa to malowana. Cudnie! Gratulować tylko takiego meża.
Swoją drogą bardzo fajny pomysł z tymi malunkami.

reklama
Do góry