reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

reklama
ja chce kupic lozeczko i kolyske:tak:lozeczko wstawie do malego do pokoju zeby mala mogla w nim w dzien spac a na noc do kolyski ze mna w pokoju;-)chcialam z baldachimem ale jak na nim tyle kurzu sie zbiera to nie ma sensu odpuszcze sobie:blink:a przewijak mam po maly taki nakladany na lozeczko:tak::-)

Te jest fajne z tych turystycznych.......
305268312_3

A co do baldachimow to oczywiscie ja nie mowie ze nie ale napewno trzeba czesto prac,raz na tydzien napewno..... Ja jakos normalnie wyczywalam nosem ten kurz na tym materiale...

Iwonka - nio to łóżeczko jest podobne do tego co Mi się marzy :-) ;-)

Załączniki

• kojec.jpg
    kojec.jpg
    95,7 KB · Wyświetleń: 79
a mi się podoba takie:

ale pewnie kupie najzwyklejsze, takie za 100 bez ozdóbek ( też ładne, byle by tylko sosna)

a ja juz mam lozeczko wczoraj M przywiozl jest super:-)
a przewijak od bratowej rewalacje do niego pasuje :-)

Mam pytanko odnosnie lozeczek.Czy kupic takie z ktorego mozna wyjac 2 szczebelki czy takie w ktorym mozna zdemontowac caly bok ( ten dluzszy)????Czy same wyciagane szczebelki wsytarcza a pozniej kupic juz zwykle lozko??I jaki wymiar kupujecie/macie 120*60 czy 140*70??????

Ja chcę kupić takie 120x60, z wyjmowanymi szczebelkami. Mam nadzieję, że to w miarę dobry wybór. Musi być jeszcze szuflada na dole, bo u nas mało miejsca jest i zawsze dodatkowa szuflada się przyda.:-)Słyszałam, że tam się kurzy...ale gdzie się nie kurzy?

reklama
Ja chcę kupić takie 120x60, z wyjmowanymi szczebelkami. Mam nadzieję, że to w miarę dobry wybór. Musi być jeszcze szuflada na dole, bo u nas mało miejsca jest i zawsze dodatkowa szuflada się przyda.:-)Słyszałam, że tam się kurzy...ale gdzie się nie kurzy?

chcę dokładnie takie samo...tylko jeszcze nie zdecydowaliśmy o kolorku...ale bardziej skłaniam sie ku ciemniejszemu niż sosna...a kurz może się zbierać jedynie na pokrywie szuflady, ale to chyba nie problem go zetrzeć....:tak::tak::tak:

Do góry