reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Łóżeczka dla naszych szkrabów

No wlasnie...w domu bujanie w lozeczku a na spacerze bujanie w wozku bo dziecko nauczone przed snem bujania.to trzeba przemysleczeby pozniej nie wladowac sie w tarapaty :)

reklama
Ja rozumiem ze dla nie ktorych jest to pierwsze dziecko i chce sie dac mu wszystko i wogole,ale Vanesska tez byla moim pierwszym dzieckiem zreszta bardzo dlugo wyczekiwanym bo juz tracilam nadziedzieje i mimo to staralam sie nie nauczyc takich nawykow jak bujanie czy noszenie na rekach,na poczatku dziecko malo wazy ale z czasem do pierwszych urodzin potraja swoja wage wiec jest co nosic :)

jedna rzecz mnie frapuje w tego typu łóżeckzach? jak wycierać z kurzu tą deskę która zasłania szufladę??????????? no bo szufladę wysunę, a tą dyktę to jak? chyba nie trzeba za każdym razem łóżeczka rozkręcać???????????? o u mnie się strasznie kurzy i tak co drugi dzień musiałabym to przecirać żeby maleństwo kurzu nie wdychało

pola Poszukaj na allegro łóżeczka Kuba II a producent to drewex chyba, bo wygląda identycznie jak to które wkleiłaś, a jest dużo tańsze (coś ok 295zł z materacem).
Ja kupiłam to właśnie łóżeczko, ale w hurtowni za 315zł z materacem gryka-kokos, więc na allegro jest nawet ciut taniej (zdjęcie tego naszego łóżeczka wkleiłam na wątku wyprawka ....).

jedna rzecz mnie frapuje w tego typu łóżeckzach? jak wycierać z kurzu tą deskę która zasłania szufladę??????????? no bo szufladę wysunę, a tą dyktę to jak? chyba nie trzeba za każdym razem łóżeczka rozkręcać???????????? o u mnie się strasznie kurzy i tak co drugi dzień musiałabym to przecirać żeby maleństwo kurzu nie wdychało

to ta deska się nie wysuwa?? :baffled:
Zanim zamówię, to jeszcze pojeżdżę po sklepach i pooglądam, ale jestem zdecydowana własnie na łóżeczko z szufladą

reklama
to ta deska się nie wysuwa?? :baffled:
Zanim zamówię, to jeszcze pojeżdżę po sklepach i pooglądam, ale jestem zdecydowana własnie na łóżeczko z szufladą
ano nie wiem, ale lepiej to sprawdź, choć wydaje mi się że głupotą było by produkowanie takiego którego nie da się jakoś sensownie powycierać

Do góry