reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja zamawiam takie łóżeczko -ma jeden defekt nieprzykrywana szuflade
Ale juz na poczatku ciąży,gdy je zobaczyłam na żywo -to mi się strasznie spodobało!!!

Marlene co do pościeli to ja też ja kupiłam, jest ona na allegro pościel nazywa się mini mini i jest faktycznie extra dodatkowo można dokupić u sprzedawcy kołderkę i poduszkę na wymiar tych poszewek, dodatkowo kupiłam jeszcze u niego prześcieradła za to że zrobiłam u niego zakupy dość spore, Zosia otrzymała okrycie kąpielowe. Polecam naprawdę:-)

Ja chyba zamówię takie łóżeczko 0187 ŁÓŻECZKA IX ŁÓŻECZKO KOLOR SOSNA (337618473) - Aukcje internetowe Allegro albo Radek VII z klupsia.
M
madamagda
Gość
Łóżeczko:
Artyku�y dzieci�ce: foteliki samochodowe, w�zki dzieci�ce.: ���eczko RAFA� I z opuszczanym bokiem kolor: teak
Pościel:
ŚLICZNA POŚCIEL 4cz.FIRMY MINI-MINI SłODKI MIŚ (311083088) - Aukcje internetowe Allegro
i kupiłam też taką zielono-żółtą
ŚLICZNA POŚCIEL 3cz. FIRMY MINI-MINI BEE... (311077892) - Aukcje internetowe Allegro
i rożek z pierwszego kompletu
M
Marlene
Gość
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz
Wczoraj siedzialam pol nocy i szukalam czegos odpowiedniego. Znalazlam tez bardzo ciekawa posciel i chyba sie na nia skusze
11-ele. pościel z *HAFTAMI* z *****SZYFONEM****** (341000884) - Aukcje internetowe Allegro ladna?? I do tego chyba zakupie takie wlasnie lozeczko jak ma madamagda bo jest sliczniutkie :-)
11-ele. pościel z *HAFTAMI* z *****SZYFONEM****** (341000884) - Aukcje internetowe Allegro ladna?? I do tego chyba zakupie takie wlasnie lozeczko jak ma madamagda bo jest sliczniutkie :-)
M
Marlene
Gość
Zapomnialam dodac ze chyba skusze sie na seledynkowy kolorek 
kathy, to łóżeczko to mój faworyt , jest przepiekne, ale niestety ja mam w piwnicy po Majce i nici z zakupu :-(![]()
Ja zamawiam takie łóżeczko -ma jeden defekt nieprzykrywana szufladeAle juz na poczatku ciąży,gdy je zobaczyłam na żywo -to mi się strasznie spodobało!!!
![]()
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja polecam pościel z FERETTI bardzo fajna i przezde wszystkim zdrowa (tym sie kierowłam)a wybór wzorów i kolorów taki ,że każda dla siębie powinna coś znaleźć ;-)Ja wziełam zielona w króliki ,ale kupiłam w hurtowni bo taniej niż na allegro a i rabacik można czasem dostać 
;-).

;-).reklama
![]()
Ja zamawiam takie łóżeczko -ma jeden defekt nieprzykrywana szufladeAle juz na poczatku ciąży,gdy je zobaczyłam na żywo -to mi się strasznie spodobało!!!
![]()
Ooo, widzę LAURE. Ktos kiedys wrzucał na forum linka do tego łózeczka i tez mi sie bardzo spodobało.
I prawde mowiac juz mialam go zamawiać, gdy znalazłam jeszcze ładniejsze i teraz - albo bede miala wiecej pieniazków i kupie to które mi sie strasznie spodobało:
DELFINEK - 2 OPUSZCZANY BOK PRODUKT FIRMY STOLAR (334033217) - Aukcje internetowe Allegro
albo kupimy Laure...
DELFINEK II mi sie strasznie podoba, ale z gadzetai ktore mnie interesuja i wysylka to wychodzi min. 560zł

Laura wychodzi 350zł... i to z materacem!